Stil

preskupi tobolci

Aside Banners

Djevojke bi ubile za ovaj komad kože, ali mi imamo bolju ideju!

Piše , Objavljeno

Žene vole torbe kao što mi volimo tenisice. Razumijemo kako je to imati opsesiju nerazumljivu suprotnom spolu, ali naš nijedan par tenisica ne košta 30 tisuća dolara.

dollar-499481_640 (1)

Kad vidimo tenisice koje koštaju više od 200 dolara, često pomislimo da ne vrijede toliko. Pomisle li žene isto kada ugledaju torbicu skuplju od 200 dolara? Nikako.

Kada bi itko od nas posjedovao ovakvu torbu, bez obzira na rod, spol i seksualnu orijentaciju – ne bi je ispuštao iz vida, a u javnosti bi se kretao u pratnji tjelohranitelja sličnih Kevinu Costneru, samo što bi “I Will Always Love You” bilo otpjevano torbici, a ne gorili s bubicom u uhu.

Toliko krokodila je umrlo za ovu prtljagu. Jedini krokodil kojem smo mi ikad nanijeli bol je onaj plastični kojem moraš izvaditi zub pa ako pogodiš krivi on te ugrize.

Djevojke bi ubile za ove torbice, a dečki koji imaju djevojke koje žele barem jednu od ovih torbica bi umrli. Od prodaje OBA bubrega. Previše novca je potrebno, mi znamo bolje što bi s tim novcem.

Disklejmer – postoje i skuplje torbe torbice od ovih s kristalima, zlatom, zvjezdanom prašinom i očima daždevnjaka, ali nismo se htjeli toliko mučiti. I ovako nam je pozlilo nekoliko puta.

Valentino Tricolor Crocodile Bag

valentino

Valentino Tricolor od krokodilske kože dolazi u ovoj kombinaciji crne, ružičaste i karamel boje. Napravljena je u Italiji, ima tri pretinca. Torba je. Možete nositi stvari unutra. Osim ako je barbecue sos. To ni slučajno.

Cijena: 30 tisuća dolara. I još 45 dolara. Pa otkud tih 45 dolara, pobogu?

Za te novce možemo: Kupiti stan u centru grada na čije će slavine biti spojeno pivo. Neko hrvatsko pivo, prejeftina je ova torbica za belgijsko točeno.

The Row Crocodile Bucket

Row bucket

Ručno izrađena u Italiji (a gdje drugdje), sa detaljima u zlatnim tonovima. Tonovima. Nije rečeno “zlatnim detaljima” nego zlatnim tonovima. Da ju dobijemo na poklon, i mi bismo ju nosili pod rukom da se pomažemo. Ili na ramenu. Ili kakogod se to već nosi.

Cijena: Na stranici na kojoj smo je pronašli je rasprodana, a cijena joj je bila 43,253 dolara. Preko 40 tisuća dolara???

Za te novce možemo: Kupiti tramvaj, dodati mu kotače i otići na turneju po gradovima koji nisu nikad vidjeli tramvaj

Prada Ostrich Double Tote

Prada noj

Cijena: 10,900 dolara.

Aligatori i krokodili nisu jedini materijali koji napucaju cijenu torbe u peteroznamenkastu kategoriju. Ova je od noja. Nije na vrijeme sakrio glavu u pijesak.

Za te novce možemo: Unajmiti bivšeg ministra Čobankovića da nam kuha čobanac do kraja života. Čisto iz zabave jer je lako shvatljiva igra riječima.

Louis Vuitton Petite Malle Shiny Crocodilian Clutch

Louis Vuitton (Custom)

Cijena: 34,000 dolara

Ovo je ona torbica u koju vam stanu dvije ukosnice, ključ od automobila, jedna jedina Orbit žvaka (list verzija naravno) i kreditna kartica. Što će vam prostor u torbici kada sve što vam usfali, možete kupiti iste sekunde?

Za te novce možemo: Otkupiti nogometni klub Lokomotivu, dovesti vrhunske igrače i sve one slabije slati na posudbu u Dinamo

Gucci Jackie Soft Crocodile Bucket Bag

jackie (Custom)

Cijena: 22 tisuće dolara

Na fotkama izgleda kao bolesno skupa torba za plažu. Ispričavamo se ako smo promašili veličinu ove torbe. Niste valjda pomislili da smo ju ikada vidjeli uživo?

Za te novce možemo: Cici Kranjčaru i Robertu Prosinečkom zavrtiti jednu rundu

Givenchy Antigona Crocodile Clutch

givenchi antigona (Custom)

Cijena: 21 tisuća dolara

Ovo izgleda kao savršena torbica za Noć vještica. Vjerujemo da bismo umrli od straha da nam neka dama kaže “Pridrži mi torbicu” i u ruke nam baci ovo stvorenje. Da, dovoljno vjerujemo u svoju muškost da možemo pridržati torbicu na par sekundi. Osim ako je ova.

Za te novce možemo: Snimiti hip hop album na kojem će refrene pjevati Vanna, Jasna Zlokić i Tajči. Od ostalih kolega hip hopera, gostovali bi nam Connect, Berny i Ivo Karlović.

Bottega Veneta Lido Medium Woven Tote

veneta lido (Custom)

Cijena: Samo 8,650 dolara

Ovo je obična koža, nijedan Kroki nije nastradao za izradu ovog čuda. Samo osam tisućica, čak nije ni u peteroznamenkastom kozmosu. Ovo nosi najsiromašnija riba u društvu plavih, popeglanih gospođica u štiklama. Zbog niske cijene, ona je i jedina u društvu koja se usudi staviti čiuvavu u torbu.

Za te novce možemo: Postaviti nekoliko šatora po gradu u kojima bi se, naravno, čitala poezija i jeo kavijar

TAGOVIfunny haha novac skupo torbice ženske

Komentiraj