Stil

Air Max i krek - to su brata dva

Aside Banners

Zabranili mu ulazak u bar jer “Nike Air Max nose dileri”?

Piše , Objavljeno

Dogodilo nam se da nam je zabranjen ulazak u određene barove ili klubove u tenisicama, bez obzira što je njihova cijena jednaka skupim cipelama tatinih sinova. Bili smo ogorčeni. Osjećali smo se manje vrijedno.

Nike_Air_Max_90_PREM_Mesh_GS_724882_001_Sneaker_Politics_10_1024x1024 (Custom)

No nitko dosad nam nije zabranio da uđemo u određenom modelu tenisica. Ili nam rekao da smo dileri droge jer nosimo određeni model tenisica.

To se dogodilo jednom gospodinu u Australiji kad je pokušao ući u bar Bank Hotela u Newtonu dok je na nogama rokao danas sveprisutne Nike Air Max 90.

“Prišao sam, pokazao sam svoje isprave i tip mi je rekao ‘Ispričavam se, ne možete ući jer nosite Air Max”. Mislio sam da se šali, mislio sam da je skrivena kamera.”

Naljutio se pa je napravio isto ono što bi svaka normalna ljutita osoba napravila – upoznao je zaštitarevu facu sa svojim Air Maxicama otišao je kući i na Facebooku je ostavio ljutiti post u kojem je zahtijevao objašnjenje. Objašnjenje je vrlo jednostavno: Air Maxice su tenisice koje nose “neljubazni” ljudi koje baš i ne volite sresti.

Bank Hotel je brzo odgovorio.

“Možemo jamčiti kako su Air Max tenisice nosile sve osobe koje smo uhvatili kako prodaju drogu ili koje su započele tučnjavu. Možda zvuči smiješno, ali zasad funkcionira”

Kada bismo mi bili na mjestu čovjeka kojem je odbijen ulazak u bar, kupili bismo jedne Adidaske, vratili se i radili probleme samo da pokažemo kako diskriminacija na temelju modela tenisica ne drži vodu – pogotovo kada gotovo svi nose Air Max.

Svi smo mi jednaki, i mi što volimo Reebok i oni što vole Pumu i oni koji nose Air Maxice. Kad padne kiša, noge su nam svima jednako mokre.

TAGOVIair max diler droga Nike tenisice

Komentiraj