Lifestyle

To smo si i mislili

Aside Banners

Stjuardesa otkrila prljave tajne o putnicima, pilotima i seksu u zrakoplovu

Piše , Objavljeno

Javna je tajna kako zrakoplovi nisu samo obična prijevozna sredstva, već rasadnik bluda o kojem mnogi sanjaju, a neki uistinu i uživaju!

mileIako smo u današnje vrijeme zabrinutiji nego ikada zbog mogućnosti da neki luđak raznese zrakoplov kojim putujemo, i dalje postoji pornografsko-romantični pogled na ove metalne ptice. Mile high club je tako odavno prestao biti tek još jedna urbana legenda te postao gotovo redovita praksa među onima sklonijima avanturizmu, a na priče o razvratnim stjuardesama i pilotima koji ga uvaljuju svakoj koja se pali na uniforme nitko više ne gleda kao na nekakav stereotip. Sve je to potvrdila i djevojka Mary (lažno ime), stjuardesa s dugogodišnjim iskustvom koja je YouTuberu Riyadhu K dala iskrene odgovore na sva pitanja koja nas zanimaju.

Ispovijesti stjuardese – video:

Stjuardesa je tako priznala kako je seks u zrakoplovima čest, a uglavnom se događa u WC-ima. Veći zrakoplovi nude i više mogućnosti da to učinite neprimjetno, a mnogi od njih imaju pomične zidove između dvije WC kabine koji se mogu ukloniti ako znate koju polugu povući. Tako se dobiva na prostoru, ali i rješava problem uvijek sumnjivog izlaska dvije osobe iz jednog toaleta, što je svakako jasan znak da su se u njemu odvijale bludne radnje. Također je priznala kako je i sama pala na šarm pilota, koji su poznati kao prave muške kurve spremne okrenuti svaku koja im se nudi, bez obzira na njihov bračni i obiteljski status. Među ostalim, dobro je znati i kako vas/nas kabinsko osoblje mrzi kada smo dosadni i naporni, a svježe vjenčani i zaručeni te zgodni tipovi u finim odijelima imaju daleko veće šanse da ih se premjesti u prvi razred nego polupijani kreteni koji izuvaju cipele i traže svoj obrok tri minute nakon polijetanja!

TAGOVIavio kabinsko osoblje mile-high club pilot seks seks u avionu stjuardesa zrakoplov

Komentiraj