Lifestyle

Tako se već da...

Aside Banners

Što dobijete kombinacijom viseće mreže za spavanje i tople kupke? Savršenstvo!

Piše , Objavljeno

Neke stvari jednostavno prirodno idu zajedno, poput čokolade i lješnjaka ili nogometaša i manekenki, a toj su se skupini sada pridružile i viseće mreže za spavanje u kombinaciji s toplom kupkom!

hydro 1

Čovjek nekada treba jednostavno pogledati oko sebe, pronaći dvije-tri sasvim svakodnevne i obične stvari te pronaći način kako ih iskombinirati u nešto novo, originalno, korisno i privlačno ostatku čovječanstva. Na tom principu funkcionira napredak još tamo otkad su naši preci iz kamenog doba svezali komad kamena za nekakav štap i stvorili prvo primitivno koplje, a njihovim je putevima krenuo i inovator Benjamin H. Frederick, tvorac nečega što se zove The Hydro Hammock. O čemu se tu radi?! Pa pogledajte u ovom kratkom promo videu!

The Hydro Hammock – promo:

Ukratko, radi se o kombinaciji klasične viseće mreže za spavanje i tople kupke, pa se može reći kako je tu u biti riječ o malenom visećem bazenčiću u koji stane i do 200 litara vode. Ona može biti hladna ili vruća, ovisno o tome kakvu ju volite i u koje doba godine koristite Hydro Hammock, a fora je što je dovoljno čvrsta i stabilna da u nju bez problema stane dvoje odraslih ljudi što znači… ma, sigurno znate!

hydro 2 hydro 3 hydro 4 hydro 5 hydro 6

Naravno, Frederick je svoju ideju isfurao na Kickstarter, a tek je nedavno privukao pažnju svjetskih medija pa se sada čini kako će njegov cilj od 50 000 dolara biti ispunjen u roku od nekoliko dana. Ako tj. kada to uspije, možemo očekivati The Hydro Hammock po cijeni od pristojnih 1 200 dolara (nešto više od 7 000 kuna) što nikako nije mala lova, ali bi svakako bilo fora isprobati tako nešto!

TAGOVIbazen ljubav odmor topla kupka uživanje viseća mreža vruća kupka

Komentiraj