Lifestyle

fino?

Banner 300

Što moraš jesti i piti da imaš finiji okus (da, na to mislimo, na seks, svaki dan)

Piše , Objavljeno

Priroda se pobrinula da budemo fantastičan stroj s tisućama podsustava koji funkcioniraju bez obzira želiš li ti to ili ne. Jasno nam je da naše tjelesne izlučevine, pogotovo one koje nastaju kao posljedica uzbuđenja, nisu namijenjene da budu konzumirane kao prehrambeni proizvodi (bez obzira što Ali G i Instagram influencerice kažu), zdravim eksperimentiranjem ćete potencijalno doći i do takve situacije.

Ako si muškarac i želiš da tvoji plivači imaju dobar okus, evo što moraš napraviti. Okej, sperma, evo rekli smo medicinsku riječ od koje nam se diže kosa na glavi, ali manje nego da koristimo eufemizme kao plivači, vojnici, punoglavci i ostale gluparije.

Neke stvari moraš preskočiti ako želiš da partnerica ne poleti u kupaonicu pljunuti.

Cigarete, kofein, crveno meso, luk i češnjak će pogoršati stvari pa možda da s tim smanjiš.

Podebljati možeš voće – pogotovo citursno voće, banane (zato je na naslovnoj fotki banana, a ne zato što podsjeća na penis), papaje i ananase. Začini isto igraju veliku ulogu kao cimet, menta i muškatni orašćić (kužiš?), a kažu da je i celer dobar.

A dame? I dame izlučuju vlastite tekućine koje nisu uvijek A+++ okusa. Pivo, kava, alkohol, šparoge, mliječni proizvodi, meso i riba će poremetiti okus tjelesnih izlučevina, ali ananas, celer, crveno grožđe, sok od brusnice i jagode mogu poboljšati situaciju.

Ako je promjena prehrambenih navika nešto što želiš napraviti za svoju bolju polovicu, ove stvari se moraju znati, ali to je ponekad mijenjanje života iz korijena za par sekundi ugode/neugode.

Suck it up (badum-ts), odrasli smo ljudi. Dok ste čisti, sve je okej.

TAGOVIseks