Lifestyle

Minjak za ćevape

Aside Banners

Što je suknja kraća – to vam je obrok jeftiniji u ovom kineskom restoranu

Piše , Objavljeno

U nastojanjima da potaknu posao i stimuliraju prodaju mnogi kineski poduzetnici pribjegavaju bizarnim akcijama koje vrlo često uključuju zgodne djevojke i žešći seksizam!

restoranU državi koja ima gotovo 1,4 milijarde stanovnika i milijune različitih poduzeća sigurno nije nimalo lako smisliti nešto novo i originalno kako bi se probio na tržište pa vlasnici restorana, obrta i manjih tvrtki često pokušavaju izazvati interes javnosti skandaloznim akcijama koje bi u ostatku svijeta vjerojatno naišle na osudu javnosti, ali tamo se smatraju samo još jednim pametnim poslovnim potezom. Kao poseban mamac za goste se gotovo uvijek koriste zgodne djevojke, čiji se izgled i ženstvenost iskorištavaju kroz šovinističke promocije čiji uspjeh uglavnom ne izostaje. U to su se prošli tjedan uvjerili gosti restorana Yang Jia Hot Pot u Jinanu koji su mogli sudjelovati ili samo znatiželjno promatrati show kakav se ne viđa često.

Naime, vlasnik restorana Eason Yang je došao na ideju da tijekom vikenda ponudi popust svojim ženskim gošćama i to ovisno o dužini njihove suknje: što je suknja kraća, to je popust veći! Čovjek bi pomislio kako se nitko ne bi želio srozati na takav način i kako će ljudi bojkotirati ovu akciju, ali ispred Yang Jia Hot Pota se vrlo brzo stvorila ogromna gužva jer su žene htjele dobiti svoj popust, a muškarci su jednostavno došli sliniti za hrpom djevojaka u minicama. Izgleda kako u Kini nemaju bazene, plaže, modne časopise, niti pornjavu!

restoran 4

Najkraća suknja je išla čak 33 centimetra iznad koljena, a njezina je vlasnica dobila popust od 90%, dok su konzervativnije djevojke s porubom na visini od svega 8 centimetara mogle klopati za 20% manje para. Izgleda kako nikada ne treba podcijeniti žensku ovisnost o sniženjima i mušku ovisnost o ženama kojima se naziru bedra, a vlasnik Yang Jia Hot Pota je toliko zadovoljan svojom promidžbenom akcijom da ju namjerava ponoviti već idući tjedan. Kako je krenulo, za dvije-tri godine bi mogli davati popuste za pokazivanje sisa, ručni ili oralni rad i slične perverzarije. Nije da se bunimo, ali ono…

TAGOVIkina kinezi minica restoran seksizam šovinizam suknja zgodne djevojke

Komentiraj