Lifestyle

centimetri nisu bitni

Aside Banners

Što žene prvo zanima kod penisa – iskopali smo istraživanje kako bismo te uvjerili da je tvoj okej

Piše , Objavljeno

Odavno znamo da većina žena nije opterećena veličinom muškog spolnog uda, ali se mi i dalje opterećujemo pojavom našeg sijamskog blizanca.

Jedno švicarsko istraživanje iz 2015. godine je otkrilo da žene baš i nisu pretjerano zahtjevne kada su u pitanju spolni organi komplementarni njihovim vaginama.

Grupa od stotinjak žena (105, zvuči brojnije kad napišemo stotinjak) između 16 i 45 je dobila 20 penisa na ocjenjivanje. Naravno, fotografija, ne pravih penisa, to bi bilo čudno. Rangirale su 8 estetskih karakteristika po redoslijedu važnosti. Generalna kozmetička pojava je na prvom mjestu, a sređenost stidnih dlačica je na drugom mjestu. Sve ostalo – dužina, debljina, izgled skrotuma je ostalo daleko iza.

Studija je napravljena kako bi se istražilo odbijaju li žene muške genitalije koje su prošle zahvat kako bi se ispravio urođeni poremećaj nazvan hypospadias. Tražili smo prijevod (punih 20 sekundi), nije nam uspjelo. To je stanje u kojem uretra (mokraćna cijev) ne izlazi na uobičajenom mjestu na samom vrhu penisa nego negdje drugdje. To može izazvati probleme sa samopouzdanjem kod muškaraca, a pogađa jednog od 300 novorođenih dječaka. Pojava i izgled “otvora kroz koji piškimo” je bila najmanje važna stavka u ovom istraživanju.

Dosta opterećivanja, stvarno je važna samo tehnika.

Autor: Tvrtko Stojković

TAGOVIcentimetri istraživanje muškarci penis savjeti spolni organ veličina

Komentiraj