Lifestyle

Svaki detalj može biti presudan

Aside Banners

Što žene STVARNO misle o spavaćoj sobi muškarca

Piše , Objavljeno

Većina žena neće smatrati sobu svog (budućeg) dečka nečim ključnim za njihovu vezu, ali neke sitnice bi svakako mogle biti maleni plus ili veliki minus!

spavaća sobaIako i dalje stojimo pri tome da je kupaonica glavna prostorija u stanu kada govorimo o tome što može prevagnuti u friškoj vezi, ne treba zaboraviti niti važnost spavaće sobe. Na kraju krajeva, tamo se uglavnom događa većina akcije i zabave pa bi bilo u redu da ona ne izgleda jednako kao kada si imao 13 godina ili da jadna cura pomisli kako bi joj bilo draže prespavati u svinjcu nego na tom smetlištu.

Fotografije, slike i posteri

fotka 1

Stvari su ovdje prilično jasne: prolazi sve što može izazvati nekakvu pozitivnu emociju, prikazati vas kao umjetničku dušu ili pak učiniti da vas gleda kao nekog optimističnog i motiviranog. Možda kakva fotka s obiteljskog putovanja ili neka na kojoj si kao klinac u smiješnom džemperu iz 1988. godine na onoj božićnoj fotki koju tvoja mama i dalje smatra nečim najljepšim na svijetu? Ako ništa, barem je dobra tema za početi (ili završiti) razgovor, a sigurno će ju i dobro nasmijati. S druge pak strane potpuno drugačiju reakciju može izazvati portret tvoje bivše ili neka na kojoj se ti i ona gledate zaljubljeni na rajskoj plaži. A kada smo već kod toga, ako si ovog komada zbario nakon višemjesečnog stalkanja, imaj toliko zdravog razuma da makneš sav mogući dokazni materijal. Ne mora ona baš znati da si totalni manijak koji ju je s 200 metara fotkao dok je izlazila iz teretane…

Noćni ormarić

krevet

Noćni ormarić je vjerojatno jedan od rijetkih elemenata u spavaćoj sobi te kao takav izaziva itekako mnogo pažnje. Nekakva fina stilska lampa i kakva dobra knjiga nehajno otvorena na 329. stranici sa podcrtanim citatom koji pokazuje koliko si romantična duša… ako to vidi, sine, neće se skidati s tebe! Ako pak vidi bočicu losiona i paket papiratih maramica uz slijepljeni Playboy iz prošlog stoljeća, prilično smo sigurni kako joj neće biti baš pretjerano simpatično. Jasno je da one znaju da mi znamo da one znaju kako mi svakodnevno moramo obaviti neke stvari (zbog zdravlja!), ali to je nešto što one moraju saznati da mi znamo da one znaju tek nakon što se fino uljujamo u vezu. Ista stvar vrijedi i za seks-igračke u ladici i pakiranje od 40 kondoma, što je svakako nešto što treba polagano uvesti u vezu.

Garderoba i prljavi veš

veš

Koliko se god to činilo plitkim, žene vole muškarce koji se odijevaju lijepo. To ne znači da u obzir dolaze samo skupocjena odijela, ali čak i alternativci moraju imati nešto cool u svom ormaru. Istina, ako si zgodan i šarmantan tip ona vjerojatno neće niti zamijetiti da furaš havajsku košulju i kratke cargo-hlače, ali dobro se osigurati… za svaki slučaj. Ono u što smo pak potpuno sigurni jest da niti jedna žena ne voli vidjeti hrpetine prljavog veša, gaća s tragovima na obje strane i smrdljivih čarapa koje joj vise nad glavom dok se žnjarate na krevetu. Nije neka tajna da smo mi muškarci uglavnom neuredni krmci, ali ako već planiraš dovesti žensku u svoj dom, nemoj si uvelike otežati situaciju ovakvim nesmotrenim potezom!

Tehnologija

spavaća

Ima djevojaka koje se pale na 30-godišnje gamere i gadget frikove, ali reći ćemo kako je to više iznimka nego pravilo (iako, nekako su nam draže te iznimke nego pravila, ali ajde, svijet nije savršen). Veliki flatscreen na zidu je plus kod svakoga, a nije loše da vidi i kakav laptop ili nekakav cool minimalistički sustav s opakim stilskim zvučnicima, ali tajna je ne pretjerivati. Stara 486-ica koja skuplja prašinu ispod prozora, 14 monitora i stare poderane slušalice te posteri polugolih anime ili RPG ljepotica iznad kreveta svakako ne spadaju u kategoriju onoga zbog čega će ženi poteći sokovi života, ali opet ponavljamo, sve je to stvar perspektive. Ako nađeš onu koja se pali na takve stvari… ne puštaj ju. Samo nemoj dati da te natambura u FIFA-i!

Posteljina i plahta

kralj lavova

Zadnja, ali nikako najmanje bitna jest posteljina. Zapravo, rekli bismo kako je to posteljina na krevetu vjerojatno glavna stavka koja će presuditi hoće li se ona poželjeti zavući pod nju ili pobjeći glavom bez obzira. Misliš da je simpatično što još uvijek imaš onu “101 dalmatiner” posteljinu iz 3. razreda osnovne, koju ti mama i dan-danas pere svake nedjelje i mijenja za onu “Kralj lavova” postljinu iz 5. razreda osnovne? Ne, nimalo. Dobro, ne moraš sada pretjerivati i ići na nekakve ekstravagantne kineske svile i fini baršun ili krzno jetija, ali nešto klasično i normalno s eventualnim decentnim uzorkom uistinu nije nemoguća misija za nabaviti. Na nekim stvarima se jednostavno ne isplati štediti!

TAGOVIljubav mišljenje muškarac osjećaji seks spavaća soba veza žena život

Komentiraj