Lifestyle

Fakultetske sponzoruše

Aside Banners

Studentice se okreću bogatim sponzorima koji im plaćaju školovanje… i još ponešto

Piše , Objavljeno

Studentsko je doba najslađe doba, ali samo kada ne moraš brinuti o tome što ćeš sutra jesti i imaš li uopće para za završiti godinu. Zgodne djevojke se sada ne moraju brinuti niti za to!

sponzoruše 1Koliko god mi pljuvali po našem obrazovanju, ne možemo negirati kako je barem relativno jeftino. Dobro, nije baš da su nam fakulteti najmoderniji i najkvalitetniji, ali uz malo sreće se do diplome može doći i s minimalnim novčanim izdacima. Drugdje u svijetu to uglavnom nije tako, a posebno je skupo školovanje na prestižnijim fakultetima razvijenog svijeta, poput SAD-a i Velike Britanije. Jadni studenti i studentice uz svoje obveze moraju većinu svog vremena provesti radeći, često se uzimaju studentski zajmovi koje je gotovo nemoguće vratiti, a jedini koji uistinu uživaju su oni koji imaju stalan izvor para. Nekoć su to uglavnom bili bogati roditelji, a danas za to služe nepoznati sponzori.

Neke su cure tako skužile rupu u sustavu koja ih stavlja negdje između radnica na pokretnoj traci i escort dama, a radi se o svojevrsnoj službi u kojoj one bogatim starijim likovima pružaju to zadovoljstvo da ih ovi sponzoriraju i to poklonima poput mjesečnog džeparca, luksuznih putovanja, skupocjenih večera i smještaja u uvjetima daleko boljima od studentskog doma. Ove transakcije započinju na internet servisu SeekingArrangement, gdje takozvane “sugar babies” traže svoje bogate tatice, a jasno se do znanja daje kako seks nije obavezan u niti jednom od takvih aranžama. Jer naravno da muškarci vole davati lovu lijepim mladim ženama ne očekujući pritom ništa, pa čak niti lagani ručni rad!

Ali Mohamed, 22-godišnja studentica s Oxforda tako svjedoči kako se okrenula ovom vidu zarade kada je skužila da jednostavno ne može balansirati školovanje i posao. Pronašla je dva tipa koji su joj bili spremni plaćati solidan život: 47-godišnjaka koji joj kupuje stvari kada joj nešto treba i 32-godišnjaka koji joj mjesečno daje džeparac u iznosu od 800 do 1000 funti. Sličan je aranžman riješila i 19-godišnja Andrea Warren, koja tvrdi kako joj se prva dva mjeseca nije javio nitko (aha, sigurno), da bi sada “riješila” već dva dobročinitelja.

ali

Kako Andrein Instagram račun ne sugerira kako cura uistinu studira, a takve sumnje pobuđuje i nesukladnost između fotografija i imena koji se pojavljuju u intevjuima koje navodno daje, moguće je kako se i u njenom i u Alijinom slučaju radi o marketinškoj kampanji kojoj je cilj privući nove korisnike. Zapravo, prilično smo sigurni u to, ali s obzirom da se ovakvim službama u Velikoj Britaniji navodno koristi oko 250 tisuća studentica (i studenata), jasno je kako tržište uistinu i postoji.

TAGOVIfakultet luksuz obrazovanje školovanje sponzori sponzoruše velika britanija

Komentiraj