Lifestyle

Čista poezija

Aside Banners

Sve što je potrebno za savršenu reklamu za pivo jesu muškarci s pivskim trbusima

Rijetko se kada dogodi da nas neka reklama obori s nogu svojom jednostavnošću, originalnošću i efektnošću, a ova pogađa baš u sridu.

Piše , Objavljeno

Klasična reklama za pivo obično ide na jednu od dvije sljedeće šablone: ili se uzda u zamamne polugole ljepotice ili puca na niske strasti prikazima “lokalnih pivopija” koji uživaju u svom omiljenom piću, bilo u nekoj birtiji, na kakvom roštilju ili veselom izletu. Dosadno. Nezanimljivo. Naporno. I bome, toliko su ih već preverglali da smo uistinu posumnjali kako će marketinška industrija smisliti nešto novo za reklamiranje ove prehrambene namirnice, kada se poput svjetionika u nekoj dalekoj luci pojavila agencija Jung von Matt.

U kampanji za njemačko pivo Bergedorfer Bier su tako iz jednadžbe uklonili sve suvišne i lažne komponente i fokusirali se na prekaljene pivopije, a ono što ovu elitnu skupinu uživaoca u finoj pijači povezuje jesu karakteristični pivski trbusi. Kada se ovi prekrasni primjerci muškog roda skinu i u ruke prime svoja burenca te ih gledaju očima punim tople majčinske ljubavi, ne preostaje nam ništa drugo nego da ustanemo i zaplješćemo genijalnoj jednostavnosti ove ideje. A uz krilaticu “Brewed with love” sve nekako sjeda na svoje mjesto… Živjeli!

pivo 1 pivo 2 pivo 3

TAGOVIBergedorfer Bier muškarac pivo pivski trbuh reklama trudnica žena

Komentiraj