Lifestyle

Velike seksi cure

Aside Banners

Svijet mode se mijenja: Tess Holliday sa svojih 120 kilograma postala ‘najveći’ top-model na svijetu

Piše , Objavljeno

Prije samo 10-ak godina Tess Holliday bi vjerojatno bila ismijana zbog svojih pokušaja bavljenja modom i poziranja fotografima, a danas joj za to plaćaju veliku lovu!

tess 4Izgleda kako je vrijeme utegnutih top modela na izmaku, a njihovo mjesto u modnom svijetu sve više zauzimaju nešto “realističnije” žene s oblinama koje se ne srame pokazati. Takve žene predstavljaju veliku većinu populacije kojoj je već dozlogrdilo da na stranicama svakog časopisa ili plakata diljem grada moraju gledati savršene mlade djevojke, a oni koji imaju nos za posao su nanjušili priliku i iskoristili ju prije svih ostalih. Prvi je to na širem planu učinio Dove, a sada se novom pokretu pridružuje i britanski MiLK Model Menagement, jedna od najvećih svjetskih modnih agencija.

tess 6

Oni su tako nedavno potpisali ugovor s 29-godišnjim modelom Tess Holliday (prije znana kao Tess Munster) što ne bi bilo nimalo čudno da ova djevojka nije visoka svega 165 centimetara i teška okruglih 120 kilograma. Da, Tess je po svim mjerilima poprilično punašna cura, ali to ju nije spriječilo da postane najkrupniji model kojega je ikada potpisala neka velika modna agencija!

tess 7 tess tess 1 tess 2

Djevojka inače dolazi iz malenog mjestašca Laurel u saveznoj državi Mississippi gdje je kao srednjoškolka bila svakodnevno ismijavana zbog svoje debljine, ali kada se preselila u Los Angeles i krenula se baviti modelingom te počela objavljivati svoje fotke na Instagramu i Facebooku, skužila je kako ima itekako mnogo djevojaka i žena koje su joj slične, a upravo joj je to dalo snagu da ustraje i nastavi dalje. Eto, sada joj se to očigledno isplatilo pa će tako utrti put mnogim drugim plus-modelima, a upravo je to smjer u kojem moda ide: raznolikost rasa, boja, veličina, izgleda, seksualnih orijentacija i spolova… napokon!

TAGOVIdebela foto model krupna krupni model moda plus size poziranje seksi tess holliday top model

Komentiraj