Lifestyle

Biker pigs from hell!

Aside Banners

Svinje s tetovažama prodaju se za ogromnu lovu i izazivaju zgražanje javnosti

Piše , Objavljeno

Nije dovoljno da ih tovimo zbog fine, slasne slanine, već moramo iskoristiti jadne svinje za njihove tetovirane kože koje postižu cijenu i do pola milijuna kuna!

svinjeAko baš želite stati na žulj društvima za zaštitu životinja i izazvati zgrađanje opće javnosti te pritom zaraditi pravo bogatstvo (jer koga briga što te svi mrze ako si bogat kao šeik), uzmite pribor za tetoviranje, nađite fino, mlado prasence i krenite crtati po njegovim leđima! Zašto, pobogu? Zato jer kada jednom to prasence umre (čitaj: dobije čavel v glavu), možete uzeti njegovu kožu i prodati ju nekom kolekcionaru ili proizvođaču torbica koji će od leša vašeg cool svinjčeta napraviti skupocjeni dodatak za sve šik i moderne djevojke.

svinje 2

Ovo se na prvi pogled možda čini kao nekakva sarkastična šala, ali upravo to radi genijalac/monstrum (ovisno koga pitate) Wim Delvoye, čovjek koji svinje tetovira još od 1997. godine. Iz njegovog su ga rodnog SAD-a ubrzo protjerali jer su se PETA i slične organizacije žestoke bunile protiv njegovih postupaka, a on je svoje utočište našao u zemlji gdje je gotovo sve dopušteno: Kini! Tamo uz još troje asistenata redovito tetovira krmiće, tvrdeći kako ih sve prije anestezira i štoviše, daje im posebne masaže, kako bi im ovo iskustvo prošlo što manje traumatično. A što to svinje nose ove sezone? Najpopularniji su motiv likovi iz Disneyevih crtića (Ariel posebno), ali nađe se i pokoji svjetski brend, poput Louis Vuittona. Cijena za koju idu kože jednom kada svinja “premine”? Sasvim finih 500 000 kuna iliti slovima, petsto tisuća kuna! Nije niti čudo da Delvoye uopće ne obraća pozornost na rafalnu paljbu ljubitelja životinja zbog zala koje čini… vjerojatno zato jer si radi čepiće za uši od stotica baksa!

TAGOVIdisneyevi likovi dizajner louis vuitton svinje tetovaža tetovirane svinje umjetnost

Komentiraj