Lifestyle

Ženska je čisti mišič

Aside Banners

Svjetska prvakinja u powerliftingu izgleda kao Terminator i može zašamarati bilo kojeg muškarca

Piše , Objavljeno

Za žene se često kaže kako su “slabiji spol”, ali u slučaju Ruskinje Natalie Trukhine ta tvrdnja ne može biti dalje od istine. Zapravo, prilično smo sigurni kako bi nam kažiprstom mogla slomiti kralježnicu!

nataliaZamislite žešće nabildani i steroidima napucani stroj koji se sastoji isključivo od kostiju, unutarnjih organa i čistog mišića te bez problema diže nekoliko puta veće kilaže od vlastite težine? Na pamet vam je sigurno pao neki schwarzeneggerovski tip, zar ne? E pa sada zamislite 23-godišnju djevojku kojoj se ispod uske majčice naziru kvrge (ali ne one koje želite i volite), a butine joj izgledaju kao da su nastale genetskom modifikacijom bika i Terminatora! Sada ste otprilike upoznali Nataliu Trukhinu, svjetsku prvakinju i rekorderku u powerliftingu i žensku kojoj se nikako ne želite zamjeriti…

natalia 4

Ova je ruska zvijer sa 14 godina imala svega 40 kilograma i bila je u najmanju ruku slabašna, ali iznimno aktivna i kompetitivna djevojčica. Iz nekog se razloga zainteresirala za powerlifting i počela svakodnevno trenirati u lokalnoj teretani, da bi niti 8 godina nakon toga na svojih 168 centimetara visine skupila 92 kilograma gotovo čistog mišića i postala jedna od najnabildanijih žena svijeta. Kada je na svom vrhuncu, opseg ruke joj je 45 centimetara, a noge idu do 72 centimetra, što joj je omogućilo i postizanje dva svjetska rekorda: u deadliftu (240 kilograma) i u bench pressu (170 kilograma).

natalia 3 natalia 2 natalia 1

Do sada se okotila gotovo svakom titulom kojom se mogla okititi, od državnih preko europskih pa sve do svjetskih medalja. Naravno, ne krije kako je sve to postigla uz obilne doze anaboličkih steroida pa tako spominje Primobolan prije natjecanja i Oxandrolone za vrijeme treninga. Iako je razmišljala i da počne uzimati hormone rasta, inzulin i peptide ipak je odustala, ne zbog moguće doping kontrole (u njenom sportu toga nema), već zbog opasnosti za zdravlje. Na kraju krajeva, nije kao da ima neku opasnu konkurenciju!

Natalia Trukhina – promo video:

Natalia Trukhina – promo video:

Iako je najbolja na svijetu, Natalia nema sponzore i sve si mora plaćati sama, a uz hranu, suplemente, treninge i putovanja to na kraju izađe jako puno para. Zato je nagomilala grde dugove, a u Rusiji teško nailazi na razumijevanje pa će sreću morati potražiti vani. Negdje valjda postoji mjesto pod suncem i za nju, mjesto gdje ju neće anonimno vrijeđati i govoriti joj kako je monstrum ili muškarac (iako je teško zanemariti činjenicu da stvarno izgleda i zvuči kao muškarac) te će znati cijeniti ono što je uradila sa svojim tijelom. Drugim riječima, Natalie, pravac SAD, jer tamo ćeš biti prava zvijezda!

TAGOVIbodybuilding dizanje utega fitness nabildana powerlifting uteg žena zvijer

Komentiraj