Lifestyle

U troje je bolje

Aside Banners

Tako to rade Playboyeve zečice: Seksi Čileanka dečku za rođendan poklonila seks u troje!

Piše , Objavljeno

Pronaći savršeni rođendanski poklon ponekad može biti prava muka, ali teško kako će i jedan dečko biti nezadovoljan seksom u troje!

daniella 3Daniella Chavez je sisata, guzata, plava (ili medokosna, whatever) čileanska ljepotica koja za život zarađuje tako što je sisati, guzati i plavi (khm… medokosni) mokri san većine muškaraca u svojoj zemlji, ali i šire. Naravno, pokazala je svoje čari i Playboyu, a na njezinim ćete profilima rijetko kada vidjeti sliku u kojoj atributi nisu u centru pažnje. S obzirom na stotine tisuća napaljenih fanova, to joj je očigledno najbolji potez, ali ova djevojka ima i drugu stranu koja ne zanima apsolutno nikoga. Dobro, barem nije zanimala do prije nekoliko dana…

daniellaNaime, 25-godišnja Daniella ima dečka i nije znala što da mu kupi za rođendan. Provela je dane i dane tražeći idealan poklon po trgovačkim centrima, no jednostavno nije našla ništa savršeno. Izmorena od toliko teškog posla, Daniella se za pomoć obratila prijateljici koja joj je preporučila da mu pokloni “večer strasti iliti trojac s još jednom curom” znan i kao “dobar trojac“. Sisata zečica se šeretski nasmijala na ovu ideju, ali njezina je prijateljica inzistirala te čak i predložila da ona bude ta treća osoba! Iako nikada do sada nije učinila ništa slično (i sigurno je još uvijek djevica), Daniella je pristala, a plan je bio obaviti ovaj seksi posao za vrijeme romantične večere. Dečko bio iznenađen, šokiran i naravno, žešće napaljen, a konačna je ocjena cijelog iskustva “fantastično i vrijedno ponavljanja“!

daniella y daniella x

Iako je ova naivna priča plasirana u javnost isključivo da se digne buka i da poduzetna Daniella dobije još malo publiciteta, ne možemo ju kriviti, a jedino što možemo jest biti ljubomorni na njenog dečka (naravno, pod uvjetom da sve ovo nije prljava i bezočna laž). Ipak, moramo se zapitati što će jadna Playboyeva zečica učiniti za idućih nekoliko desetaka prilika u kojima će sretniku morati pokloniti nešto, jer nema mnogo seksualnih avantura koje nadilaze uspješan trojac. Bome, onih par dana koje je potrošila na lutanje trgovačkim centrima sada će morati utrošiti na pretraživanje mračnih kuteva interneta u potrazi za inspiracijom, a to je priča koju bismo stvarno voljeli čuti!

TAGOVIčile daniella chavez guzica playboy poklon seks u troje seksi sise zečica

Komentiraj