Klopa & Cuga

Zombi pivo

Aside Banners

The Walking Dead pivo je slastan napitak s dodatkom posebnog sastojka – pravog pravcatog mozga!

Piše , Objavljeno

Kada se vaša ljubav prema ludo popularnom zombi serijalu The Walking Dead spoji s činjenicom da ste vlasnik malene pivovare, sasvim je jasno što slijedi!

walking dead pivo

Veliko finale četvrte sezone popularne serije The Walking Dead će sigurno biti jedan od najgledanijih TV događaja ove godine, a diljem svijeta će se obilježavati na različite načine. Neki će se tako zamaskirati u svoje omiljene žive junake, drugi će se izmasakrirati alkoholom kako bi bili što sličniji neživim kreaturama, a malena će philadelphijska pivovara Dock Street Brewing Co. svojim vjernim korisnicima pružiti jedno sasvim neobično i jedinstveno pivo: Dock Street Walker.

Ovo je tamno pivo manje-više klasično, 7,2% alkoholno piće dobiveno vrenjem pšenice, zobi i ječma, što mu daje tu krasnu, kremastu teksturu. Pupovi hmelja su tu radi fine zemaljske note, a brusnice će lagano zakiseliti cijelu priču. No glavni je sastojak ove neobične pive fini sušeni i lagano poprženi kozji mozak, koji potpuno dominira okusima i svakom ljubitelju zombija nudi priliku da se skrši na pravi način.

walking dead pivo

Naravno, ovo će pićence dolaziti u vrlo ograničenim količinama, a njegova se premijera očekuje 30. ožujka, na dan kada je zakazano i finale serije koja ga je inspirirala. Za početak će se nuditi samo u West Philly pubu koji je u vlasništvu pivovare, a mi se nadamo da će nekako pronaći svoj put i do naših stolova (makar morali krenuti u potragu mračnim prostranstvima deep weba), jer ovako nešto se ne smije propustiti!

TAGOVImozak pivo The Walking Dead zombi

Komentiraj