Lifestyle

Ja sam doktor, pilot, fotomodel i doktor matematike

Aside Banners

Tinder otkriva koji su najseksi poslovi za žene i muškarce

Možda Tinder nije najsretnije rješenje kada se govori o pronalasku životne partnerice ili partnera, ali svakako nam daje uvid u neke vrlo zanimljive obrasce ponašanja.

Piše , Objavljeno

Nećemo reći kako koristite Tinder jer su šanse za to relativno male, ali barem biste trebali čuti za ovu aplikaciju. Ako ništa, radi se o do sada svakako najuspješnijoj formi virtualnog upoznavanja i sparivanja potencijalnih partnera, koja uveseljava ili rastužuje desetke milijuna korisnika diljem svijeta. Tinder ekipa analizira sve dobivene podatke, a kada su u studenom prošle godine uveli mogućnost da na svom profilu prikažete završenu školu i posao kojim se bavite, dobili su nepresušan izvor za veliko sociološko istraživanje povezanosti karijere s osobinama i privlačnošću neke osobe.

učiteljica

Kada se ti podaci izvuku i analiziraju, dobije se 15 zanimanja za muškarce i žene koji su u prosjeku dobili najviše swipeova desno, odnosno pozitivnih reakcija suprotnog spola. Moramo reći kako nismo nimalo iznenađeni ženskim fantazijama o muškarcima u uniformi, kao niti muškom napaljenošću ženama koje nose odjeću koja se vrlo lako može iskoristiti u kakvom seksi roleplayingu ili je popularna tema u pornićima. No, da ne duljimo, evo čime biste se trebali baviti da vas suprotni spoj smatra poželjnijim!

ŽENE

 1. Fizikalna terapeutkinja
 2. Dizajnerica interijera
 3. Osnivačica/vlasnica tvrtke
 4. PR/komunikacije
 5. Učiteljica
 6. Studentica
 7. Logopedica
 8. Farmaceutkinja
 9. Menadžerica društvenih mreža
 10. Model
 11. Dentalna higijeničarka
 12. Medicinska sestra
 13. Stjuardesa
 14. Osobna trenerica
 15. Agentica za nekretnine

MUŠKARCI

 1. Pilot
 2. Osnivač/vlasnik tvrtke
 3. Vatrogasac
 4. Doktor
 5. TV/radijsko lice
 6. Učitelj
 7. Inženjer
 8. Model
 9. Djelatnik hitne pomoći
 10. Student
 11. Odvjetnik
 12. Osobni trener
 13. Financijski savjetnik
 14. Policajac
 15. Vojnik

TAGOVImuškarci posao seksi tinder veza zanimanje žene

Komentiraj