Lifestyle

Vrhunski gad

Aside Banners

Tinderovska noćna mora: Spava s njima i onda im kaže kako je sve to igra njega i njegove zaručnice

Piše , Objavljeno

Da se tijekom potrage za partnerom naleti na svakakve kretene i luđakinje dobro je poznato svakome tko je izlazio na spojeve, ali ovaj je frajer svoju igru odveo na sasvim drugu razinu!

tinder 1Tinder igra svakako nije mačji kašalj, kako ste se mogli uvjeriti i iz našeg jednotjednog putovanja labirintima ove popularne aplikacije. Suštinski treba prihvatiti kako ćete tamo teško pronaći ljubav života, nešto lakše dobrog lika ili žensku za nevino platonsko dopisivanje, a najlakše nekoga za brzinsku romansu i još brži bris. Dobro, kod nas je to još uvijek prilično čedno, ali u SAD-u i nešto progresivnijim članicama Europske Unije se podrazumijeva kako prisustvo na Tinderu znači prvenstveno potragu za nekim s kim možeš izmijeniti tjelesnu tekućinu ili dvije.

Ipak, i u takvom dehumaniziranom svijetu postoji posebna vrsta šupaka i šupkinja, a trenutno su najzanimljiviji takav par lik po imenu Lucas i njegova za sada nepoznata zaručnica, koji su složili svojevrsni dogovor da imaju pravo spetljati se s jednom osobom mjesečno preko Tindera, poseksati se i jednostavno nestati iz njihova života. Lucas tako ima solidan profil s fotkama svojih trbušnjaka i kratkim opisom u kojem navodi kako radi kao osnovnoškolski učitelj te plače na tužne filmove. Idealan tip, rekle bi mnoge naivne djevojke, ali iza njega se zapravo krije klasični egoistični sociopat koji iskorištava žene otprilike kao i kondome.

lucas 1

U to se uvjerila i djevojka pod pseudonimom Cassandra, koja se uhvatila u njegovu mrežu laži, saznala istinu te ju odlučila podijeliti sa svijetom kako bi upozorila druge da ne vjeruju svačemu što neki nepoznati lik kaže (eh, ako toga niste bili svjesni do sada…). Uglavnom, Lucas je vrlo brzo šarmirao Cassandru putem poruka, a već nakon par dana su se susreli u jednom londonskom pubu te proveli prekrasnu večer koja je završila strastvenim seksom. No, drugo je jutro Cassandru dočekala sljedeća poruka:

lucas

Očigledno šablonskom porukom mladi Lucas curi poručuje da je njihova ugodna večer bila zapravo samo dio igre kojom se zabavljaju on i njegova zaručnica, a koja im dozvoljava da se jednom mjesečno spetljaju s neznancem i drugo jutro jednostavno napucaju tu osobu ovakvom jednom porukom. Ljigavac je čak pokušao ispasti principijelan završavajući s frazom “pravila su pravila“, ali naravno da je zbog toga ispao još veći kreten. U svakom slučaju, pamet u glavu i oprezno kada se panđate s likovima ili ženskama preko interneta ili mobilnih aplikacija… nitko nije tako divan kakav se čini preko poruka!

TAGOVIdogovor ljubav prevara prijevara seks tinder veze zaručnica

Komentiraj