Lifestyle

škakljivo?

Aside Banners

Tko je više zaljubljen u vezi? Ona osoba koja više voli (lizat)

Piše , Objavljeno

Ako ti je noga (i mozak i srce) ikad zalutala u odnos koji ćeš zvati veza, shvaćaš da uvijek postoji netko tko je više zaljubljen i netko tko je manje zaljubljen. Naravno, to se može mijenjati kroz odnos, ali nedavno je iskrsnulo jedno istraživanje koje je skužilo kako mjeriti razinu privrženosti i zaljubljenosti.

Pa kaže…

***drumroll***

Pružanje i primanje oralnog seksa jasno daje do znanja tko je u vezi više zaljubljen.

Victoria Milan je dating stranica/društvena mreža za ljude u braku (ili čvrstoj vezi) koji traže izlet u izvanbračne vode. Brzo je postala hit i raste na dnevnoj bazi, a bilježi 5 milijuna članova u 33 zemlje. Ne, o etičnosti ovakvih stranica nećemo, svatko zaslužuje ono na što pristaje, ali njihovo istraživanje na uzorku od gotovo 10 tisuća ljudi nam je dalo materijala za razmišljanje. I pijane razgovore subotom ujutro u 3.

Oralni seks je znak intimnosti i povjerenja među partnerima, a važnost takvog seksa u vezi ne kopni. Pusti ono što se priča po narodu, 72 posto žena i 85 posto muškaraca zagovara stalno mjesto u svakoj spavaćoj sobi (ili kuhinji, ne sudimo) te prisutnost u životima bez obzira na broj godina na leđima i broj godina u braku.

77 posto žena i 72 posto muškaraca voli pružati oralne usluge. Ako ste ovom kusuru od postotaka, pliz, saberite se. Lijepo je usrećiti druge ljude. A očito je još ljepše i biti usrećen. 89 posto žena i čak 94 posto muškaraca voli primiti oralno zadovoljstvo (zašto sve zvuči 10 puta perverznije kada pišeš kao neutralno i pristojno?).

A je li, sebični ljudi? Gdje ste sada muškarci koji se ne vole spustiti do južne polutke ilitiga downunder. Primio bi, a ne bi dao. Ne zvuči lijepo, jel tako? Na više načina. FOKUS.

Što se afera tiče – lizanja mora biti i tamo. Kažu gospoda i dame na ovoj stranici da je 65 posto žena i 68 posto muškaraca spremno raskinuti vezu ako nema puhanja, sisanja i ostalih glagolskih imenica.

Osnivač Victorie Milan (možda navijač Milana, možda uopće ne) Sigurd Vedal je izjavio kako je oralni seks znak ljubavi, želje i divljenja.

“Ako vaš partner leži na leđima i uživa, ali vam ne uzvraća toliko često, možete sa sigurnošću reći da ste vi više zaljubljeni u njih nego oni u vas – a oni definitivno uživaju u vožnji.”

Bez obzira smatrate li ovo istinom ili ne – ovo je savršen materijal za pijane razgovore u subotu u tri ujutro, potpuno nevažno kojeg su spola tvoji sugovornici.

TAGOVIljubav muško ženski odnosi oralni seks seks za pijane razgovore