Lifestyle

"Navijačice"

Aside Banners

Tragikomično ponašanje američkih studentica na tekmi postalo viralni hit

Piše , Objavljeno

Jasno nam je kako bejzbol nije baš najzanimljiviji sport na svijetu, ali izgleda kako su ove cure stvarno zalutale na tekmu. Ako ništa, barem su se dobro zabavile i postale slavne!

bejzbolZa one koji ne znaju i ne prate američku bejzbol ligu (MLB), valja istaknuti kako nakon 14 milijuna odigranih utakmica završava prvi dio sezone, ekipe iz vrha se pripremaju za doigravanje, a one koje nisu uspjele igraju tekme bez ikakvog značenja i već se polagano pripremaju za iduću sezonu. Takva se jedna utakmica odigrala 30. rujna u Phoenixu, gdje su domaći Arizona Diamondbacks dočekali Colorado Rockies. Nije to bila pretjerano atraktivna niti zanimljiva tekma i sigurno bi ju svi momentalno zaboravili da tamo negdje sredinom četvrte izmjene kamerman i režija nisu zakačili skupinu studentica lokalnog sveučilišta, koje su na tribinama imale svoj vlastiti show. Uživajte!

Arizona Diamondbacks protiv Colorado Rockiesa – video:

Komentatori su ovo dočekali kao dar s neba i opleli po curkama koje uopće nije briga za bejzbol, ali ih je zato apsolutno fantastično promatrati. Svaka od njih drži mobitel u ruci, jedna skupina lovi grupni selfie, druge rokaju pojedinačne sebiće, onih par dolje fotka hranu, rubni komadi rade blesave face… ružno je reći, ali stavi staklo ispred njih i imaš umjetničku instalaciju/egzibiciju/zoološki vrt. Originalni je video u svega 24 sata skupio preko 25 milijuna pogleda, a curke su svoju nenadanu popularnost zapečatile velikim selfiejem koji je osvanuo i na Twitter stranici Diamondbacksa.

Samo se nadamo kako ovo neće izazvati lavinu kopiranja i parodiranja jer koliko god ovako nešto bilo genijalno, već sad vidimo kako bi nam vrlo brzo dosadilo!

TAGOVIbejzbol MLB selfie sestrinstvo smiješno studentice

Komentiraj