Lifestyle

Selimo u Englesku!

Aside Banners

Traži se sretnik/sretnica koji će putovati Europom, piti gin i za to dobiti finu lovicu

Svako malo se pojavi neki posao koji zvuči i izgleda kao posao iz snova. Ovaj je na samom vrhu!

Piše , Objavljeno

Voliš putovati? Naravno, tko ne voli! Voliš gin? Pa onako, nije baš najfiniji kada se pije čist, ali u kombinacijama je vrhunska cuga! Živiš u Ujedinjenom Kraljevstvu? Hmh, vjerojatno ne (pozdrav našim čitateljima “preko kanala”), ali i to se da relativno lako srediti! Ako su barem dva od tri ova uvjeta zadovoljena, postoji šansa da dobiješ posao kao pripravnik britanskog kluba ILoveGin i priliku da putuješ Europom i piješ gin u tolikim količinama da te prozovu Gin Ujević!

Glavna je zadaća budućeg ginterniste da putuje Ujedinjenim Kraljevstvom i Europom i isprobava razne vrste ginova, koktela sa ginom, mješavina i začinskih kombinacija te bilježi originalne načine kako ga upariti s drugim pićima i hranom. To bi trebalo dati uvid u neke nove načine korištenja ovog iznimno raznovrsnog i univerzalnog alkoholnog pića, tako da se u neku ruku može reći kako je sve ovo u svrhu znanstvenog napretka!

#ThirstyThursday calls for another splendid Hayman’s cocktail! Visit our website for the full recipe ?

A photo posted by Hayman’s Gin (@haymansgin) on

Na žalost, ona sitnica o tome da moraš živjeti u Ujedinjenom Kraljevstvu je poprilično bitna, ali s obzirom na to koliko je naše ekipe već gore, možda i ne bi trebao biti toliko problem. Također, plaća nije velika za njihove prilike, ali nekih 17 tisuća kuna mjesečno je za našeg radnika lova koja je itekako pristojna. Tko zna, možda bi se isplatilo probati… nikad ne znaš hoćeš li baš ti biti idealni kandidat za ovaj posao iz snova!

TAGOVIalkohol europa gin posao iz snova pripravnik putovanje ujedinjeno kraljevstvo

Komentiraj