Lifestyle

samo sebe

Aside Banners

Trener Chrisa Hemswortha podijelio svoju filozofiju za dolazak u formu – pogotovo ako nemaš iskustva s fitnessom

Piše , Objavljeno

Tisuću je savjeta po internetu, milijun je čarobnih pilula, čajeva, kapi, milijarda “savršenih” vježbi, brojni recepti i ideje za dolazak u formu, ali zapravo je vrlo jednostavno.

Kreći se više i jedi onoliko koliko ti treba. Ne pričamo o “jedi dok ti trbuh ne pukne”, a bome ni o “loša je porcija ako mi ne ostane pola za ponijeti doma”. Trebaš jesti onoliko koliko ti tijelo troši da funkcionira. Ili manje, ako želiš izgubiti neželjenu težinu.

Chris Hemsworth je oličenje fizičke spreme, a njegov trener Luke Zocchi nas redovito updatea s novim vježbama i receptima na vlastitom Instagramu. Da, Instagram je leglo svih zala, ali tu i tamo se ubode nešto pametno.

Kaže čovjek da sve što trebaš je vlastito tijelo.

“Naučiti se kretati ispravno i jačati uz težinu vlastitog tijela je pametniji način nego dodavati težinu (utege) i povećati mogućnost ozljede. Savladaj funkcije svog tijela, a zatim dodaj opterećenje.”

Ukradi mu vježbe i par kvadratnih metara u svom stanu (doslovno mislimo par – 2!) i počni svoj put do zdravlja. I ne, ne moraš imati šest ili osam vidljivih trbušnjaka. Važno je da osjećaj zadovoljstvo.

TAGOVIfitness vježbanje zdrav život zdravlje