Lifestyle

McDonald's sa pet zvjezdica

Aside Banners

U Japanu i McDonald’s može biti luksuzni restoran

Piše , Objavljeno

Malo tko može osporiti činjenicu kako je McDonald’s simbol fast fooda, ali uz malo drugačiji način pripreme hrane i luksuzni ambijent, i to se može lagano promijeniti!

mcdonalds 1U većini država svijeta McDonald’s i slični lanci brze prehrane imaju ustaljenu šablonu i menije koji ne iskaču previše iz uobičajenih okvira, ali u Japanu se izgleda natječu tko će napraviti luđe jelo ili nekakvu promotivnu akciju. Tako su upravo predstavnici Mickey D’sa odlučili otvoriti nesvakidašnji luksuzni restoran nazvan Restaurant M, koji će na samo jedan dan probranim gostima služiti tehnički istu hranu kao i bilo koji drugi njihov lokal, ali pripremljenu i posluženu na nešto drugačiji način.

mcdonalds 3 mcdonalds 4 mcdonalds 5 mcdonalds 2

Fino ukrašeni stolovi, ugodni ambijent, jelovnici koje možeš držati u rukama, a ne ih gledati iznad pulta… da, Restaurant M je prava stvar. U ponudi se tako nalaze delikatese poput vichyssoisea od pomfrita i želea s povrćem, laganih kanapeića i klasičnih burgera koji se u ovom slučaju jedu vilicom i nožem, a sretnici će se moći zasladiti kremom s jagodama, borovnicama i Oreo keksima. Sam će restoran biti otvoren tek jedan dan i to 27. srpnja, a u njemu će uživati probranih 10 grupa sa po 20 posjetitelja. Eh, da je tamo skoknut nakon dobre pijanke i ubiti se u klopi…

mcdonalds 6 mcdonalds 7 mcdonalds 8 mcdonalds 9 mcdonalds 10 mcdonalds 11 mcdonalds 12 mcdonalds 13

TAGOVIekskluzivno elita gurmanski hrana japan McDonalds restoran

Komentiraj