Lifestyle

Nudistički restoran

Aside Banners

U Londonu se otvara prvi restoran za nudiste, a lista čekanja već broji nekoliko tisuća imena

Piše , Objavljeno

Kao jedna od metropola svjetskog kulinarstva, sasvim je razumljivo kako će upravo London dobiti prvi svjetski restoran za nudiste.

bunyadi 2Postoji li bolji način za jesti vruće janjeće pečenje ili kipući gulaš potpuno gol? Naravno da ne postoji, a osim što je pravi gurmanski užitak, daje i dozu opasnosti time što uvijek postoji mogućnost da ti tanjur tog božanstva završi u krilu i zauvijek ugasi svaku nadu za produžetak loze. Ipak, visoko društvo i egzibicionisti Londona ne brinu za ovakve svjetovne probleme pa će za koji mjesec kao divlja horda nahrupiti u The Bunyadi, prvi britanski, a vjerojatno i svjetski restoran za nudiste.

bunyadi

Radi se o uistinu zanimljivom konceptu temeljenom na načelima žestokog hedonizma i ljudske potrebe za slobodom, pa čak i ako to znači uklanjanje sve odjeće sa sebe. Gosti će tako biti zamoljeni da u svlačionicama ostave svoje stvari i u blagovaonicu uđu samo u ogrtaču, a tamo mogu birati hoće li skinuti i njega ili će ipak zadržati malo privatnosti. Mobiteli su, dakako, strogo zabranjeni, a zanimljivo je kako u blizini nema nikakvog umjetnog svjetla, umjetnih okusa i mirisa ili bilo čega povezanog s modernim životom, poput električne energije. Dakle, čisto paleo-iskustvo!

bunyadi 1

Naravno, postoji mogućnost da iskustvo Bunyadija doživite i s odjećom, ali treba znati kako su ove dvije kategorije strogo odijeljene. Dakle, nema šanse da škicate zgodnu, mladu utegnutu plavušicu i njenog 97-godišnjeg muža koji izgleda kao grožđica. A ako ste pak mislili da nitko normalan neće poželjeti niti prismrditi ovakvom mjestu, valja reći kako je lista čekanja već sada pretrpana i broji preko 3 000 imena! Restoran se otvara već u lipnju i to u središtu Londona, a mi ćemo maštati o tome kakvo bi to bilo iskustvo dok mažemo burekom namašćene prste po svojim nagim prsima!

TAGOVIbunyadi golo hrana london nudisti restoran seksi

Komentiraj