Lifestyle

Za "rješavanje" stresa

Aside Banners

U New Yorku postavljena prva kabina za masturbaciju, jer svaki velegrad to treba!

Piše , Objavljeno

Inače nismo nešto pretjerano gadljivi i uistinu možemo probaviti mnogo toga, ali kabine za masturbaciju su uistinu nešto kod čega povlačimo crtu!

guyVjerni čitatelji našeg portala znaju kako se ne sramimo priznati svoju ljubav prema seksu i svemu vezanom uz njega, ali čak i mi se ponekad moramo zapitati postoje li neke granice i ako postoje, želimo li ih prelaziti? Starije generacije se vjerojatno sjećaju legendarnih kino-dvorana koje su puštale porniće, a njihovi bi posjetitelji vrlo često pljuskali majmuna za vrijeme filma, dajući “dobrovoljni prilog” stolicama, podovima i svemu ostalome što niti jedno dezinfekcijsko sredstvo (osim vatre) ne može očistiti. Mislili smo kako su ta vremena za nama i kako sada svi te stvari možemo i moramo obavljati u svoja četiri zida, ali izgleda kako neki imaju malo drugačije planove…

Londonska tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom seks opreme Hot Octopuss je tako usred New Yorka instalirala malenu kabinu za masturbaciju (iako oni tvrde kako je masturbacija samo jedna od stvari koje možete raditi tamo, jer svi znamo da se tvrtke koje se bave seks opremom interesiraju za pletenje goblena i igranje mikada) i to s ciljem olakšanja stresa i nakupljene seksualne energije svima onima kojima se njihove razine popnu na maksimum.

GuyFi kabina – video prilog:

Jasno je da toga u New Yorku ima više nego vjerojatno igdje drugdje na svijetu, pa se ova kabina, nazvana GuyFi, na križanju 28. ulice i 5. avenije na prvi pogled ne čini kao loša ideja, a čak i suosnivač Hot Octopussa ima neke zanimljive argumente:

Nitko ne može osporiti kako raditi od 9 do 17 može biti stresno i za um i za tijelo, pogotovo u gradu koji nikada ne staje, poput Manhattana. Za muškarce je iznimno bitno da paze na sebe kako bi ostali zdravi i fokusirani na svoje zadatke. Gotovo svakodnevno dobivamo dokaze kako je dobro ponekad uzeti pauzu od posla. Mi u Hot Octopussu stalno tražimo nova rješenja ovih problema i pokušavamo unaprijediti svakodnevni život te osjećamo kako smo upravo to učinili s GuyFi-om. Nadamo se kako će muškarci ovog grada uživati u prostoru koji smo stvorili na bilo koji način na koji oni to žele. Potpuno je besplatno… sve što tražimo jest da nam zahvale kada dobiju promaknuće!

Nakon ovakvih riječi, čovjek bi možda i pomislio kako se radi o nekakvom plemenitom izumu koji bi mogao spasiti ljudsku rasu, a ono… riječ je o drkaoni! Istina, možda izgleda malo ljepše od parkirališta iza napuštene tvornice ili grmlja pored nekog restorana, ali stolica, laptop i tanki zastor koji vas dijeli od vanjskog svijeta nikako ne opravdavaju ulazak u ovu kabinicu. Pogotovo kada znamo kako će ju najviše koristiti neki od vjerojatno 100-tinjak tisuća beskućnika koji lutaju tim područjem!

TAGOVIhot octopuss kabina za masturbaciju masturbacija New York seks stres

Komentiraj