Lifestyle

ludnica!

Aside Banners

U Norveškoj otvoren najgori bar na svijetu – namjerno! Samo psihodelija!

Piše , Objavljeno

Tako loš bar da se želiš vraćati. To je ono na što ciljaju vlasnici. Ime mu je Misfornøyelsesbar ilitiga Bar nezadovoljstva za one koji tečno ne pričaju norveški kao mi.

Čak je i samo otvorenje bara bilo otkazivano nekoliko puta – samo kako bi se zainteresirani dodatno frustrirali.

Jedna blogerica kaže kako su stolice toliko male da vam guza neće nikako stati. Boje su toliko jake da će vam mozak iscuriti. Osoblje se ne smije. Nikad. Čak imaju i unhappy hour kada cijene pića rastu.

Screenshot_11

U baru postoje tri prostorije. Imena su im… wait for it… Paranoja, Šizofrenija i Tjeskoba. U Paranoji vas promatra na tisuće očiju, Šizofrenija je pretrpana neonskim bojama i mentalnim poremećajima, a Tjeskoba… Tjeskoba je okićena čudnovatim licima. Ovakav dizajn nije ovdje tek tako. Misfornøyelsesbar je na mjestu stare umobolnice. Čak ima i skrivenu sobu koja služi kao soba strave za posjetitelje.

Radno vrijeme konstantno mijenjaju, nikad ne znaš kad su otvoreni. Čak imaju i website – na kojem nema uopće nikakvih informacija.

Koncept je stvorio umjetnik Christopher Nielsen koji je htio i bar i izložbu stvorenu da provocira. Bizaran koncept, ne znamo hoće li opstati, ali izaziva znatiželju posjetitelja koji dolaze i dolaze.

TAGOVIbar fetiš mentalni poremećaji nesreća nezadovoljstvo norveška umobolnica

Komentiraj