Lifestyle

Mračna magija na djelu

Aside Banners

Ubrizgavanje krvi u grudi je novi način kako dobiti okruglije i živahnije sise

Piše , Objavljeno

Plastični kirurzi su u stalnoj potrazi za “revolucionarnim” načinima kako ljudima prodati foru o poboljšanju njihovih tijela, a ubrizgavanje krvi je najnoviji gnjusni hit!

prijePomalo i žalimo za dobrim starim vremenima kada je jedini način da nešto promijeniš na sebi bilo stavljanje silikona u sise ili uštrcavanje nekakvog ulja u usne i čelo.

Sada nam se čini kako svaki tjedna neki doktor izmisli novi revolucionarni način za pomlađivanje te njime mami naivce da potroše tisuće dolara kako bi odgodili starenje ili ispravili one sitne nedostatke koje im je Majka Priroda podarila. U tom je svijetu eksperimentalnih metoda jedno od jačih imena doktor Charles Runels, čija je vampire lift metoda jeziva gotovo kako i zvuči!

kim

Ovaj lik iz horora je na veliku scenu došao još 2013. godine kada je njegova klijentica postala Kim Kardashian, a slike njezinog vampire face lifta su obišle svijet. Radilo se o neobičnom postupku u kojem je doktor Runels iz njezine ruke izvukao krv, procentrifugirao ju dok nije dobio trombocitima bogatu plazmu (PRP), koju je potom uštrcao natrag u njezino lice. Kada se PRP injektira natrag u kožu, potentne matične stanice potiču rast novog tkiva (kolagen, masno tkivo, krvne žilice) i na taj način pomlađuju i zatežu. Tako barem kaže doktor Runels, a tko smo mi da sumnjamo u riječi čovjeka koji prtlja s krvlju i čije ime zvuči kao da je jučer prebjegao iz kakvog Hitlerovog odreda smrti.

vampire

Kako je usavršio metodu na licu, dobri se doktor prebacio i na grudi, pa sada isti postupak nudi i za postizanje okruglijih i živahnijih sisa. Ističe kako uštrcavanje PRP-a neće povećati same grudi, ali će svakako pomoći da one budu znatno pravilnije i ljepše, pogotovo kod žena koje imaju problema s visuljcima, nepravilnim bradavicama ili naborima (to je pogotovo slučaj kod silikonskih implantata). Sam postupak košta 1 800 dolara (oko 12 tisuća kuna), rezultati se vide nakon nekih mjesec-dva, a preporuča se da se gotovo bezbolni zahvat ponavlja svakih godinu dana. Kao i uvijek, tko voli, nek’ izvoli!

TAGOVIkim kardashian krv operacija plastična operacija uštrcavanje krvi vampire lift

Komentiraj