Lifestyle

Pravi staff

Aside Banners

Udovica Huntera S. Thompsona želi klonirati njegov legendarni soj marihuane

Jedna od najvećih legendi novinarstva više nije s nama, ali njegov bi duh uskoro mogao zaživjeti i travi koju pušimo!

Piše , Objavljeno

Iako je stvarno popularan postao tek u 21. stoljeću, Hunter S. Thompson je sada gotovo pa sinonim za dva naizgled oprečna svijeta: novinarstvo i uživanje u drogi. Čovjek je praktički pa izmislio danas vrlo rašireno gonzo novinarstvo (iako gonzo više nije usko vezan samo uz tu disciplinu, već je postao sam svoj neovisni pojam), a sve je to napravio uživajući u velikim količinama droga svih vrsta. I sve ih je volio. Ipak, nekako mu je omiljena uvijek bila i ostala marihuana, biljka koju je smatrao jednim od temelja života i izvorom ogromne sreće za njega i sve oko njega.

Nakon što je umro 2005. godine, o njegovoj se ostavštini nastavila brinuti njegova udovica Anita Thompson, koja je preuzela i pisane materijale i ono što je Hunter iza sebe ostavio u materijalnom smislu. Sačuvala je tada i ukupno 6 sojeva marihuane u kojima je njezin pokojni muž uživao, a to bez imalo sumnje znači kako se radi o vrhunskoj robi. Sada, kada je legalizacija (ili dekriminilizacija) provedene u gotovo cijelom SAD-u, napokon je došlo vrijeme da Anita isfura taj legendarni staff, i svakom hašomanu u saveznoj državi Colorado, pa i šire, omogući da se osjeća barem malo kao ludi Hunter.

hunter

Naprednim je tehnikama uspjela izdvojiti DNK iz uzoraka koji su joj ostali nakon smrti njena muža, a zajedno s tvrtkom koja se bavi proizvodnjom i distribucijom marihuane pokušati uzgojiti dovoljno stabljika da se zadovolje potrebe svih uživatelja u ovoj zelenoj biljci. Samo se bojimo što bi se moglo dogoditi ako nekim čudom legaliziraju meskalin…

TAGOVIanita thompson droga gonzo hunter s.thompson legendarno marihuana soj trava

Komentiraj