Lifestyle

Paklena rukavica zadovoljstva

Aside Banners

Ultimativna rukavica za masturbaciju ima sve što muškarcu treba za “sretan završetak”

Piše , Objavljeno

Muškarci su prljave, pohotne zvijeri, koje su izgleda spremne za trenutak zadovoljstva navući jezivu silikonsku rukavicu i predati se njezinim perverznim čarima.

handie 1Stara poslovica kaže kako pravi seks nikada nije toliko dobar kao kada ga zamišljaš dok masturbiraš. Koliko je to točno ili krivo, trenutačno nije toliko bitno (iako je potpuno točno, da ne bi bilo zabune), ali da i ovakve poslovice trebaju modernu verziju pokazuje novo pomagalo za onaniranje nazvano The Handie. Kužite? The Handie? Uglavnom, ova silikonska rukavica obećava kako će promijeniti način na koji se muškarci samozadovoljavaju i da nije apsolutno nikakav bed ako vas roditelji, prijatelji ili djevojka ulove zgrbljene pred nekim jeftinim ruskim pornićem s penisom zarobljenim u Hellboyevoj šaci!

The Handie je 30. rujna krenuo s IndieGoGo kampanjom s ciljem skupljanja potrebnih 69 tisuća dolara, a zasad su jedva prešli 1 000. Ipak, do kraja skupljanja ima još 29 dana i još uvijek nije postignuta maksimalna viralnost pa se to da itekako nadoknaditi, a tko ne bi dao 150 dolara (800-tinjak kuna) da dobije jedan od prvih primjeraka, 50 dolara za komad iz druge serije ili 2 000 baksa da nastupi u porno reklami za ovaj proizvod? Kako bi neka previše slobodoumna bakica rekla: “Sinko, rađe i to nego da se drogiraš… igra je bolja od igle!

The Handie – promo video:

Ova neobična rukavica neshvatljivo je jezive žarko crvene boje (valjda će dolaziti i u nekim drugim varijantama, jer ne znamo za vas… ali ja bih razmislio što stavljam u ovu paklenu napravu), napravljena je od laganog i savitljivog silikona, a prvo što upada u oči je šuplja komorica između palca i kažiprsta. Da, dobro pogađate… ova je malena pećina namijenjena vršku penisa, a proizvođači Handieja preporučuju da se prije korištenja ispuni lubrikantom na bazi vode jer nije dobro ako žulja! Kažu da se iznimno lako čisti nakon svake uporabe pa eto, jeeeej! Još jedna zanimljivost je i malena kapsulica na malom prstu, koja je zapravo maleni i nježni vibrator za stimulaciju baš onog područja na kojem najviše paše, a hoće li sva ova čudesa privući potencijalne korisnike, vidjet ćemo vrlo skoro!

TAGOVIhandie masturbacija samozadovoljavanje seks seks igračka

Komentiraj