Lifestyle

bolji seks, a i život

Aside Banners

Upitao zvijezdu filmova za odrasle kako biti dobar u krevetu, dobio predivan odgovor koji bi mogao zaprepastiti mnoge

Piše , Objavljeno

Nećemo vam reći kako smo došli do ovog odgovora.

A zapravo i možemo. Pratimo velik broj stranica (jer to nam je posao). I tražimo sadržaj koji može i zaprepastiti i iznenaditi čitatelja, ali istovremeno mu ponuditi i vrijednost (i to nam je posao). Nekad uspijemo s jednim od te tri stavke, nekad sa sve tri. Ono što je nas iznenadilo i dalo nam vrijedne informacije je odgovor Tashe Reign jednom jedva punoljetnom mladom gospodinu kojeg je zanimalo kako odrasti u vrhunskog ljubavnika te što ona kao stručnjak misli da žene žele da muškarci znaju o seksu. Pročitaj opet kraj rečenice polako, i mi smo se namučili dok smo napisali, ali zapetljavanje jezika je dobra vježba za sve aktivnosti za koje će ti trebati jezik u budućnosti.

Evo što je Tasha Reign odgovorila mladiću, evo što žene žele da muškarci znaju o seksu. Odgovor prenosimo u cijelosti.

Prije svega, kako biti dobar ljubavnik zapravo nema uopće veze sa seksom. Barem ne direktno.

Na primjer, dobrota. Dobrota je sve. To mi je deal-breaker broj jedan. Je li moj čovjek dobar? Je li drag prema životinjama, djeci, ženama i ljudima nad kojima ima moć? Je li drag prema ljudima koji rade u uslužnim djelatnostima? I najvažnije, je li dobar prema meni? Je li brižan? Je li mu stalo dovoljno da me pita o meni i o onome što meni treba?

Ovo su pitanja koja si postavljam u početku i tijekom veze, a kada je odgovor “da”, tip se uvijek čini boljim u krevetu.

Prema mojim iskustvima, muškarac koji je u dodiru sa svojom “ženskom” stranom je također bolji ljubavnik. To pokazuje da se ne boji postojati izvan uske, ograničene kutije seksualnog izražavanja u kojem većina muškaraca živi, a kad se to prenese direktno u spavaću sobu, to je tako hot.

Muškarci koji mogu prigrliti svoje nježnije, empatičnije i komunikativne kvalitete su češće avanturističkog duha, uzmu si vremena da me zadovolje i češće su zainteresirani učiniti seks kolaborativnim trudom koji čini užitak svima. Lijepo je biti i s muškarcima koji su u ugodnom odnosu sa svojom “ženstvenijom” stranom jer se manje fokusiraju na svoj orgazam i penetrativni seks kao vrhunac seksa ili pritisak da i ja moram doživjeti orgazam. Smiješno mi je što su tzv. “nice guys” često portretirani kao slabići na filmu i televiziji. Ovi likovi ubijaju u krevetu u stvarnom životu!

Također tu je i pitanje pristanka. To mi je jako važno (i skoro svima ikad!). Voljela bih da više muškaraca shvaća kako je pristanak apsolutno važan u pregovaranju svih oblika dodira. Voljela bih da veći naglasak stave na sigurnost. Želim da muškarci pruže sigurnost u svakom značenju te riječi; da provjeravaju što partneru paše, da provjeravaju uživa li partner, da komuniciraju temeljito, učinkovito i seksi; a i da znaju pitati dopuštenje. Razgovor o takvim stvarima je zapravo jako uzbudljiv. Zbog njega se osjećamo kao da se možemo opustiti i uživati jer znamo da će naše granice biti poštovane.

View this post on Instagram

Feet on the ground, head in the sky ⛅️

A post shared by Tasha Reign (@tashareignslife) on

I dolazimo do mog najboljeg prijatelja – predigre. Većina žena želi biti ljubljenje, lizanje, igranje i osjećanje prije seksa. Većina nas se stvarno mora zagrijati, a mislim da govorim za većinu žena kada kažem da bismo voljeli da muškarci ne žure s ovim dijelom seksa i da si uzmu vremena. Učini seks svetom ceremonijom i tretiraj ga kao nešto sveto.

I od svih stvari, najvažniji način na koji muškarac može naučiti biti dobar ljubavnik je da shvati kako žene ne spadaju u kutije u koje ih pokušavamo nagurati. Seksualne žene mogu biti monogamne. Sramežljive žene mogu biti freakovi pod plahtama. Različite žene vole različite stvari, a najvažnije je otkriti što pokreće specifičnu ženu s kojom si.

I eto. To je moj manifesto za ljubavnika na početku svog puta.

Ovo nam je pomalo mind-blowing. Jedna od najboljih stvari koju smo pročitali o seksu u dugo vremena i drago nam je da Tasha Reign baca znanje jer nam je dosta izlizanih predrasuda o seksualnim ženama i zvijezdama filmova. Bravo, Tasha, volimo te.

Osim što ovo sve zvuči kao svega nekoliko pravila za dobar seks, zvuče i kao smjernice za bivanje boljom osobom.

Naučite, primijenite, živite bolji život.

TAGOVIdobar seks muško ženski odnosi porno zvijezda savjeti seks seks savjeti tasha reign