Lifestyle

Hamburger s pomfritom ili vibratorom?

Aside Banners

Uspješno spojili dvije najvažnije stvari na svijetu: Ovaj fast food uz hamburgere nudi i seks-igračke!

Piše , Objavljeno

Klinci se još uvijek mogu veseliti igračkama iz Kinder jaja i Happy Meala, a što ostaje nama odraslima? Ovaj danski fast-food ima rješenje i naravno, vrti se oko seksa!

hot buns 5Davnih je godina besmrtni George Costanza pokušao spojiti dvije naizgled nespojive stvari, seks i hranu (pravu hranu, ne jagode, čokoladu i te romantične gluposti), a malo mu je nedostajalo da u tome i uspije. No, pokazalo se da misionarski položaj i ogromni sendvič sa šunkicom nikako ne idu zajedno te da žene ne reagiraju nimalo blagonaklono prema ovakvim junačkim, rekli bismo čak i revolucionarnim podvizima. Jedan danski restoran je ipak odlučio vratiti sve na početak i još jednom pokušati spojiti ove dvije, čovjeku najbitnije, stvari!

Hot Buns, fast food lokal koji je nedavno otvoren u Kopenhagenu, tako će osim klasičnih hamburgera i krumpirića svojim posjetiteljima ponuditi i cijeli asortiman seks-igračaka, od stvarčica za njega pa sve do stvarčina za nju (ako znate na što mislimo…). Pošto ovaj maleni poduzetnički eksperiment neće krenuti još barem tjedan dana, nije potpuno jasno hoće li se vibratori, dildači, bičevi, lisice i prstenovi za penis nuditi zasebno ili u sklopu nekog od menija, ali sigurno je da će ovakve igračke u ponudi biti samo u večernjim satima i pod uvjetom da je kupac punoljetna osoba. Ipak, treba misliti i na maloljetnike!

hot buns 3 hot buns 2 hot buns 1

S druge strane, čak bi i liberalni Danci vjerojatno trebali izbjegavati obiteljske posjete Hot Bunsu, pošto su konobarice odjevene u izazovne i vrlo otkrivajuće uniforme, a niti interijer nije uređen nimalo čednije. Pošto je ovaj koncept restorana i prije uvođenja seks-igračaka izazvao prilično velike kontroverze, teško je reći kakve će biti konačne reakcije javnosti, ali vjerujemo da će se pronaći dovoljno znatiželjnika u potrazi za nekom od službeno licenciranih 50 nijansi sive stvarčica i usput uživati u grešnim hamburgerima. Prvih deset muških kupaca dobiti će na poklon prsten za penis, a deset ženskih kupaca razveselit će maleni vibratori, tako da, ako se uskoro nađete u Kopenhagenu, nemojte se začuditi ako naletite u ovaj fast food i na meniju uz shake od čokolade ugledate falusoidnog Kiklopa…

TAGOVIdanska dildo hamburger hot buns kopenhagen restoran seks seks igračke vibrator

Komentiraj