Lifestyle

Aside Banners

Uz novo nisko-kalorično pivo puno proteina nema brige da će odlasci u teretanu biti uzaludni

Piše , Objavljeno

Jedno od prokletstava zdravog života i građenja apolonskog tijela jest što se morate odreći nekih omiljenih poroka, poput pive. E pa braćo, ti su mračni dani za nama!

pivoSvaki pravi bilder, teger, crossfiter, benčer, teretanski štakor ili kako se god tko želi zvati sa suzom u oku gleda kako njegove debele i zapuštene nedefinirane mase znane kao prijatelji lokaju hladnu, osvježavajuću pivicu, znajući kako samo jedna granata može uvelike pokvariti njegove gainse i učiniti onu zadnju i najtežu seriju totalno beskorisnom. Zato tiho sjedi negdje u kutu i cucla svoj proteinski shake koji i uz pojačivače okusa, voće, šećer i tekući uranij i dalje ima okus po osušenom ulošku za cipele koji je deda nosio još od ’51. E pa braćo tjelovježbačka, vašim je mukama sada napokon došao kraj!

barbell

Ekipa iz Muscle Fooda je stvorila Barbell Brew, revolucionarno pivo stvoreno isključivo za one kojima je teretana drugi dom. Svaka boca sadrži ukupno 21,8 grama proteina dok je udio alkohola svega 3,6%. Lakša pivica, ali dobro, ne može sve biti savršeno. Ono što je bitno jest da svaka boca ima svega 92,4 kalorije te čak 85% manje ugljikohidrata od standardnog piva. Ono što je najbitnije jest da ekipa iz Muscle Fooda tvrdi kako ovo pivo ima okus istovjetan onome “pravog piva”, a ako “pravim pivom” smatramo standardnu američku pišalinu, otprilike znamo što dobivamo. Barbell Brew za sada još uvijek nije u prodaji te mu se ne zna cijena, ali čini nam se kako bi mogao biti popriličan uspjeh!

TAGOVIbarbell brew bildanje bodybuilding dijeta dijetalno dvorana gym muscle food pivo sport teretana tjelovježba

Komentiraj