Lifestyle

Mmmm....

Aside Banners

Uživajte u ovim fotkama Bugatti Chirona, novog najbržeg cestovnog automobila na svijetu

Piše , Objavljeno

Pripremite se na fenomen viseće vilice i curenje slina, jer Bugatti Chiron ne samo da izgleda kao nešto iz mokrih snova, već ispod haube zauzdava pravu zvijer!

bugatti 18Jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg auto-showa u Ženevi je svakako Bugatti Chiron, o kojem se već dosta zna, ali sada je sve to postalo nekako službeno. Za one koji ne prate zbivanja u automobilističkom svijetu, radi se o novom najbržem cestovnom automobilu čija je maksimalna brzina finih 420 km/h, ali valja napomenuti kako je ona elektronički limitirana. Dakle, realna brzina ovog demona na četiri kotača može biti i kojih par stotina kilometara na sat veća ili jednostavno možemo reći kako Chiron ide i brzinom beskonačnosti (da, izmišljamo nove zakone fizike zbog ovoga!). Za postići brzinu od 200 km/h mu treba svega 6.5 sekundi, što je dovoljno da vaš automobil dođe od nekih 45 km/h pa eto… otprilike vam je jasno o čemu se tu radi. Ali dosta o tome, nismo tu da se divimo brojkama, nego ogromnoj galeriji prekrasnih fotki kojima nas Bugatti želi natjerati da slinimo i žalimo što nismo multimilijarderi!

bugatti 1 bugatti 28 bugatti 27 bugatti 26 bugatti 25 bugatti 24 bugatti 23 bugatti 22 bugatti 21 bugatti 20 bugatti 19 bugatti 17 bugatti 16 bugatti 15 bugatti 14 bugatti 13 bugatti 12 bugatti 11 bugatti 10 bugatti 9 bugatti 8 bugatti 7 bugatti 6 bugatti 5 bugatti 4 bugatti 3 bugatti 2

Cijena osnovnog modela je nevjerojatnih 2,6 milijuna dolara (oko 17 milijuna kuna), a ona se eksponencijalno povećava dodavanjem svakog detalja i kostumizacijom koju Bugatti svakako podržava. One koji se odluče na kupnju jednog od ovih ljepotana će razveseliti činjenica kako će ih biti proizvedeno svega 500 komada što znači određenu ekskluzivnost, tako da je ovih dana svakako lijepo biti bogat!

TAGOVIbugatti bugatti chiron superauto superautomobil ženeva

Komentiraj