Lifestyle

Di su tu sise?!

Vani je prvi broj Playboya bez sisa, a reakcije su očekivane – sramota!

Piše , Objavljeno

Iako smo to znali unatrag par mjeseci, nismo se stigli potpuno pomiriti s činjenicom da će Playboy od sada biti bez golotinje. Izgleda kako nismo jedini.

playboy

Playboy bez golotinje je kao punjena paprika bez punjenja: samo paprika! Ne znamo kako su oni točno mislili zadržati čitateljstvo časopisa koji se proslavio erotskim fotografijama i duplericama golih silikonskih ljepotica, ali prilično smo sigurni kako im to neće proći. Ionako više nitko živ ne kupuje tiskane časopise, a kamoli one koji su se od drugih časopisa razlikovali po tome što se zovu Playboy i imaju slike obnaženih ljepotica sa svih krajeva svijeta! Ali eto, nismo mi predsjednici megakorpoacija/multimilijarderi koji odlučuju o takvim stvarima, pa moramo raditi s onim što imamo. Eto, prvi broj Playboya bez sisa, guzica i fino podbrijane stazice je vani, pa da vidimo…

 

Ok, cura na naslovnici je zgodna i sve, ali nešto je tu ipak viška. Nešto nas bode u oko i ne da nam mira, kao hrpa češera u krevetu (danas je očigledno dan za vrhunske metafore!). Jel možda nešto ne štima sa šminkom? Je li svjetlo malo loše postavljeno? Možda oštrina nije baš podešena? A ne, ne… sada je jasno: ova ženska je odjevena u gaćice i topić i osim malo dekoltea i ramena ne vidimo apsolutno ništa što ne vidimo prilikom dosadnog izlaska u lokalnu birtiju, gdje konobarice beru napojnice na specifičan način. Ne znamo, možda je problem u nama?

Očigledno nije, jer je javnost jasno dala do znanja kako je novi Playboy dosadan, nezanimljiv i jednostavno ne zaslužuje nositi to sveto ime. Možda komentara nema previše, ali uzimamo u obzir da 97% čitateljstva ionako nije kupilo novi broj nakon što su saznali za promjene, tako da je preostalo onih 12 naivaca koji su se ipak nadali kako je sve to samo preuranjena prvoaprilska šala. Mi peremo ruke od svega i idemo na malo punjenih paprika. PUNJENIH paprika!

TAGOVIduplerica erotika golotinja guzice ljepotice playboy seks sise

Komentiraj