Lifestyle

Još jedan plus za velike guze

Aside Banners

Velika ženska guzica je zdrava guzica, a evo i zašto muškarci lude za njima!

Piše , Objavljeno

Za niti jedan dio našega tijela nije dobro ako je prevelik, ali ako već moramo birati, biramo stražnjicu: em lijepo izgleda, em je relativno zdravo, a i muškarci polude kada ju vide!

cocoGodina za nama je definitivno bila godina guzice, kada jednostavno nismo mogli vjerovati kakav show po svjetskim medijima rade Kim Kardashian, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, twerkanje i sve ostalo vezano za velike stražnjice. Borba da se fine krivine vrate na naslovnice bila je duga i naporna, a trebalo je nekako uništiti 20 godina forsiranja tjelovježbe, fitnesa, dijeta i ostalih metoda smanjivanja masivne guze koja je smatrana sramotom! E pa ta su vremena za nama, a tako je bolje iz više od jednog razloga…

>> Provjeri još… Zamamne, seksi guze svuda su oko nas!

guza_sexy

Znanstvenici su nedavno otkrili kako je velika guza ujedno i zdrava guza, a tu se naravno ne misli na stražnjicu žene od 450 kilograma već na komade građe jedne Kim ili Nicki (istraživanjem nisu obuhvaćeni muškarci). Stvar je u tome da osobe koje nose većinu svojih masnih naslaga u guzici i na bedrima (gluteofemoralna regija) brže proizvode hormone za razgradnju šećera što posljedično znači i smanjenje rizika od pojave dijabetesa, visokog kolesterola i bolesti krvožilnog sustava. S druge strane, ako se salo zadržava na području trbuha znatno se lakše prenosi ostatkom tijela jer je metabolički aktivnije, a možete si samo zamisliti što to znači za naš organizam.

Nicki Minaj – Anaconda (iliti pjesma o velikim guzicama):

Drugim riječima, velika guzica na skladnom tijelu je vrlo vjerojatno znak zdravog tijela, dok je veliki trbuh uvijek ozbiljno upozorenje. Ipak, ovo ne znači da nekako možete natjerati masnoće da odu u vašu guzicu jer je to uglavnom predodređeno vašom genetikom. Ona objašnjava i zašto je velika stražnjica toliko privlačna mnogim muškarcima! Naime, uski trbuh muškarcu daje signal da ženka nije trudna, a velika guzica ujedno znači i da je tjelesna morfologija takva da žena može imati relativno jednostavan porod bez dodatnih komplikacija. Šta’š, priroda zna što valja!

Pročitaj još…

>> Jako zgodne djevojke u jako kratkim hlačicama

>> FOTO: Ovo su najbolje guze interneta!

TAGOVIbooty evolucija guzica mršavljenje nicki minay stražnjica velika guzica zdrava guzica zdravlje

Komentiraj