Lifestyle

Put do čajnog kolutića

Aside Banners

Veliko istraživanje o analnom seksu otkriva koje žene će vas češće pustiti na stražnja vrata

Piše , Objavljeno

Analni seks je i dalje veliki tabu i mnogi misle kako se takve stvari događaju samo u filmovima, ali izgleda kako postoji vrlo velika šansa da naletite na neku koja to i želi!

guzaSveti gral svakog muškarca i nešto zbog čega se većini žena stišće grlo od panike, analni seks svakako više nije nešto o čemu se ne razgovara, ali se i dalje uglavnom smatra nečim devijantnim i prljavim. Koliko god pornografija i razne serije ili časopisi namijenjeni ženama otvorili put prema češćem puštanju njihovih mužjaka da uđu na stražnja vrata, to i dalje nije dovoljno, a svi mi zajedno moramo raditi na tome da se educiramo i da uklonimo svaku možebitnu neugodnost uzrokovanu tim seksualnim činom. Pa ako treba i putem istraživanja!

Novo veliko istraživanje o navikama vezanim uz analni seks kod 10 463 heteroseksualnih Amerikanki u dobi između 15 i 44 godina tako otkriva da je njih 36,3% probalo analni seks barem jednom tijekom svog života, a 13,2% ih je to učinilo tijekom protekle godine. Svakako nisu ohrabrujući podaci, pogotovo za one muškarce koji se vole upuštati u ovakve akcije. Statistički će se u anale najčešće upustiti djevojke u svojim 20-ima, bez određene religijske pripadnosti i sa višim stupnjem prihoda i edukacije, a dodatni je bonus ako su udate i/ili žive sa svojim partnerom. Znači, prsten na ruci stvarno otvara sva vrata!

anal

Od drugih faktora koje su istraživači primijetili, a koji očigledno imaju nekakav utjecaj na voljnost žene da se “otvori” su svakako i sklonost eksperimentiranju s drugim ženama, neplanirana trudnoća, gubitak nevinosti prije 16. godine života i liječenje od neke spolno prenosive bolesti u proteklih godinu dana. Mmmmm, stvarno ohrabrujuće! Dakle, samo treba naći educiranu i bogatu mladu curu koja voli eksperimentirati i ne boji se svoje divlje seksualnosti te ju dovesti pred oltar i puteni raj ti je zagarantiran!

TAGOVIanal analni seks guza istraživanje seks tabu

Komentiraj