Lifestyle

Švaler

Aside Banners

VIDEO: Frajer bez imalo beda oralno zadovoljava plavušu nasred plesnog podija u noćnom klubu!

U noćnim se klubovima može vidjeti svega ili svačega, ali oralni seks nasred plesnog podija je ipak malo rjeđa ludorija.

Piše , Objavljeno

OK, razumijemo da alkohol, droge i vrući plesni ritmovi ponekad zalude čovjeka pa u noćnom klubu odluči napraviti nešto što inače nikada ne bi napravio, ali koliko pijan, zdrobljen i napaljen moraš biti da kreneš oralno zadovoljavati ili biti oralno zadovoljavan nasred plesnog podija?! Što je toliki problem otići u prvi WC ili otići u auto… ili barem u stražnju uličicu?! Očito je to bila nepremostiva zapreka za mladi par koji je bez imalo beda odlučio obaviti malo jezičnih lekcija u jednom noćnom klubu u ruskom Vladivostoku!

Nigth Club Oral Sex – video:

U Vladivostoku očigledno i dalje snimaju video veš-mašinama pa je snimka dosta mutna, ali dovoljno jasna da kužimo što se tu događa. Par je relativno brzo skužio da se ekipa okupila oko njih i da ih svi gledaju, a neki bome i snimaju. Ubrzo je uletio i redar koji je oboje potjerao van, a iako ne znamo što se dalje s njima događalo, možemo pretpostaviti kako su tu hladnu rusku večer proveli s nečim toplim u ustima…

TAGOVIlizanje noćni klub oralac oralni seks par rusija seks uhvaćeni na kameri vladivostok

Komentiraj