Lifestyle

daj dvije odma!

Aside Banners

Vila u Italiji može biti tvoja za 50 eura – znamo da zvuči kao navlakuša, ali ovaj lik je ozbiljan

Piše , Objavljeno

Ne, nije vila za prevrtanje sijena. Vila kao vila Maria (jel to uopće vila bila, valjda je), vila kao ogromna kuća.

Možda ti je dosta AirBnB-ja, možda ti je dosta vlasnika Hrvata koji ti pronjuškaju po ormaru kad odeš na plažu. Možda samo želiš posjedovati vlastitu vilu u Italiji jer je naša strana Jadrana previše mainstream.

Vila ima tri spavaće sobe, nalazi se u malenom selu Carapelle Calvisio koje je udaljeno dva sata od Rima, vrt, pogled na divnu prirodu, a u blizini je i nacionalni park.

Predobro da bi bilo istinito? Not really.

Win a house in Italy from Julian Civiero on Vimeo.

Procjena vrijednosti kaže 250 tisuća eura, ali vlasniku je dosadilo prodavati kuću pa je uz pomoć iskusnijih njuški izmislio novi model.

Jamie Abbot je gospodin koji prodaje potpuno namještenu vilu koja može biti tvoja samo za 50 eura. U čemu je kvaka? U pitanju nije klasična prodaja već tombola. Na stranici kreativnog naziva Winahouseinitaly.co.uk možeš naći sve detalje.

“Pokušavali smo prodati kuću uobičajenim putem, kroz agencije, ali tržište je tiho i usprkos skupom oglašavanju, nije bilo ozbiljnih ponuda. Kuća se čak pojavila i u BBC-evoj emisiji Escape to the Continent. Tako da smo se odlučili organizirati natjecanje i jedan sretnik ili sretnica će dobiti ključeve ove divne kuće u Italiji.”

vila italia 2

Kako bi se dostigla vrijednost kuće – bit će potrebno nešto manje od 6000 prijavljenih. Već je prodano oko tri tisuće karata pa ako sanjate o ovakvoj investiciji i vjerujete da će vas sreća pomaziti – sad je prilika da se zaletite na stranicu natjecanja i uplatite 50 eura.

Ako izgubite, postoje i utješne nagrade. Druga nagrada je 10 tisuća eura (jel se možemo mi prijaviti samo za drugu nagradu?), a treća je košara prepuna lokalne hrane i vina.

vila italia 3

Natjecanje se zatvara 30. rujna ove godine, a pobjednik će biti objavljen ubrzo nakon toga.

Ne zaboravite da ćete morati platiti i oko 1000 eura za poreze i održavanje godišnje, u blizini nema ni aerodroma pa ima tu i troškova prijevoza, a dobro bi došlo i osiguranje od potresa s obzirom da se vila nalazi u centralnoj Italiji.

I tko će se prijaviti?

TAGOVIairbnb kuća natjecanje nekretnine tombola vila

Komentiraj