Lifestyle

Oh, what a lovely spray!

Aside Banners

Warboys style: Ekipa se spreja srebrnom glazurom u čast luđaka iz ‘Mad Maxa’

Piše , Objavljeno

Nije prošlo niti dva tjedna kako je Mad Max: Fury Road došao u kina, a već je porodio nekoliko pop-kulturnih ludorija koje svakako podržavamo!

amazon 3Mora se priznati kako je Mad Max: Fury Road prepun sitnih detalja i bljeskova originalnosti koji su predodređeni da postanu dio pop-kulture. Spaljeni heavy metal gitarist na kamionu, anyone? A što kažete na drogirane i fanatične warboyse, u kredu bačene luđake kojima je jedini cilj “biti posvjedočen” i “otići u Valhallu” gdje će biti ponovno rođeni? Onih par kadrova u kojima si sprejaju sjajni, kromirani lak po ustima kako bi se nabrijali (i dobili pokoju novu mutiranu izraslinu) svakako ostaju u sjećanju, a uopće nismo sumnjali kako će fanovi poželjeti napraviti tako nešto i u stvarnom životu.

amazon 1 amazon 2

Pošto se sprejanje laka u usta nikako ne preporučuje (ne možemo riječima dovoljno jasno naglasiti koliko je tako nešto opasno i štetno), spretni su internet tragači pronašli dostojan nadomjestak: jestivu srebrnu glazuru za torte! Možda nije baš jednaki efekt kao u filmu, ali cijeli se internet sjatio na Amazon stranicu proizvođača ovih glazura Wiltona, koji je u jednom totalno nevezanom postapokaliptičnom filmu dobio besplatnu reklamu kakvu nije mogao niti zamisliti. Ekipa si stvarno daje truda pa dosjetke na račun Mad Maxa pršte svuda, od komentara na proizvod do njegovih recenzija, a u ovom se slučaju radi o svemu samo ne o “mediocre” zabavi!

TAGOVIfanovi fury road glazura kromirano mad max sprej warbays

Komentiraj