Lifestyle

Tariguz za zlatnu mladež

Aside Banners

Za rolu toaletnog papira ne bismo izdvojili 1300 kuna pa makar bila od zlata… doslovno!

Piše , Objavljeno

Srednji i niži stalež teško može shvatiti navike i obrasce ponašanja prljavo bogatih, ali kada si guzice počnu brisati zlatnim toaletnim papirom, znamo da je govno došlo do grla!

luksuzno toaletni papir

Toaletni papir je jedna od onih stvari bez kojih ne možemo zamisliti normalan život (uopće ne želimo krenuti u tom smjeru, jer život bez čmaramica je gori od bilo kakve zombi apokalipse ili svjetskog rata), ali ju svejedno uzimamo zdravo za gotovo. Dovoljan je dokaz tome da živimo u svijetu gdje samo brojimo dane do stvaranja prvih inteligentnih robota i otkrića vanzemaljskih civilizacija, a i dalje guzicu brišemo nekoliko puta presavinutim listićima papira. Lako za nas niže slojeve, ali kako da dopustimo da najbolji od nas, oni koji su najčešće svojim mukotrpnim radom i trudom (a nikako krađom, gaženjem preko suradnika ili oporukom neke bogate tetke ili šukunbabe) zaradili milijune, svoje plemenito čmarno područje izlagažu tako primitivnim, smrtničkim materijalima. Dajmo im, braćo i sestre, dajmo da imaju!

luksuzno toaletni papir

Istinu na stranu, kao i sve na svijetu, netko negdje ima potrebu kupiti nešto drugačiji toaletni papir. Njemački dizajner i poduzetnik Fritz Loibl tako odabranoj svjetskoj klijenteli nudi sasvim poseban proizvod: toaletni papir s otisnutim motivima od 24-karatnog zlata! Ti motivi mogu biti različiti, ali uglavnom se vrte oko statusnih simbola, poput krune ili nekakvih obiteljskih grbova i amblema, a svaki kupac može slobodno predložiti neki svoj znak, poput inicijala, skice lica ili različitih natpisa (“Sretan rođendan” i “Presavini ovaj listić šest puta jer košta kao cijela tvoja mjesečna plaća” nam prvi padaju na pamet).

luksuzno toaletni papir

Naravno, tržište za ovakve proizvode postoji, ali nije pretjerano veliko, što je razumljivo s obzirom da jedna rolica košta oko 180 eura iliti preko 1300 kuna. Upravo se zato ovaj ekskluzivni toaletni papir kupuje za neke posebne prilike ili kao fora rođendanski poklon (stvarno? Zar bogataši i oni koji vole glumiti da to jesu stvarno misle da je od svih mogućih ludorija na ovoj planeti koje bi bilo zabavno imati, toaletni papir sa zlatnim motivima najbolji izbor?), a tu se nađe i poneki luksuzni hotel ili agencija za prodaju luksuznih dobara, koja ovim pokazuje svoj visoki status. Možemo mi srati koliko hoćemo po obijesnim bogatunima, ali ako već imaju para k’o plijeve, neka ih troše kako hoće. Nama ostaje ona ugodna mantra: “Karma is a bitch!

TAGOVIbogataši bogatstvo novac obijest toaletni papir toaletni papir sa zlatnim motivima wc papir zlato

Komentiraj