Lifestyle

Ovo će biti katastrofa!

Aside Banners

Zabava je veća bez odjeće: London dobiva prvi noćni klub s “golim večerima”

Nakon što je u Londonu nedavno otvoren restoran za golače, bilo je samo pitanje vremena kada će se ovaj tren proširiti i na druge segmente ugostiteljstva.

Piše , Objavljeno

Izgleda kako London polagano hvata groznica golotinje, jer nakon prvog i za sada prilično uspješnog restorana za golače, ista sudbina slijedi i noćnim klubovima. The Takeover Bar u Sohou tako kreće s programom “golih večeri”, u kojima će gosti dobiti priliku skinuti svaki komad odjeće sa sebe i partijati kao da nema sutra (a onda će se sutra vjerojatno kajati zbog svega što su učinili). Na prvu vjerojatno malo baca na orgije, ali vlasnici i organizatori tvrde kako će se službe zadužene za održanje reda pobrinuti da zabava ne postane Sodoma i Gomora.

Program je treba početi već prošlog petka, a iako su ulaznice za prvu večer već rasprodane, došlo je do promjene planova pa se party odgađa za ovaj vikend. Gosti ne moraju nužno biti goli te mogu provesti cijelu večer kao u normalnom klubu, ali oni koji se odluče skinuti krpice sa sebe dobivaju džabe šampanjac, pa si ti misli. Sve će ih zajedno zabavljati goli performeri svih vrsta, od mađioničara do seksi hula-hop djevojaka, a to bi možda mogla biti ona sitnica koja će napraviti prevagu da se netko malo labilniji uz malu pomoć alkohola ipak odluči skinuti.

goli

Nije baš sasvim jasno kako će se riješiti to skidanje, jer čovjek ne može gol doći do kluba, pa pretpostavljamo da će unutra biti nekakve svlačionice i mjesto gdje se može spremiti odjeća. Također, problem bi mogla biti ekipa s kamerama koja će se sigurno naći pozvana da snima sve te prizore golotinje, što se mnogima vjerojatno neće svidjeti. Za kraj je tu i očita mana svega ovoga, a to jest da su ljudi generalno najružniji kada su pijani, a kada se pijani klatare i bacakaju okolo pokušavajući plesati dok dijelovi njihovog golog i mlohavog tijela lete na sve strane, možda cijeli ovaj program neće biti toliko privlačan kako se na prvu čini. Al’ dobro, kako mi uvijek kažemo – treba vidjeti, pa donijeti svoj sud!

TAGOVIdisko gol golotinja guzice izlazak london noćni klub nude party sise

Komentiraj