Lifestyle

uncle jesse mode on

Aside Banners

Zaboravi fotke s psom na Tinderu, treba ti mali nećak za instant uspjeh

Piše , Objavljeno

Svi oni koji su ikad imali profil na Tinderu, OKC-u, Bumbleu ili nekoj drugoj aplikaciji za upoznavanje, ispred sebe su imali naporan zadatak biranja fotografija kojima će se predstaviti potencijalnim partnerima ili partnericama.

U tek nekoliko fotki trebaš o sebi reći da si normalan lik koji voli sport, planinarenje i putovanja, po mogućnosti ima psa i široki bijeli osmijeh. To je makar donedavno bio recept za uspjeh, sudeći po korisnicama ovih aplikacija.

No, u zadnje vrijeme na raznoraznim Tinderima primjećuje se jedan novi trend po pitanju fotografija, iako je on primjetan samo kod muških profila. Kod ženskih smo prilično sigurni da ne bi funkcionirao na isti način. O čemu se radi?

O fotkama s djetetom, naravno! No, u opisu obavezno stoji nešto kao “the kid is not mine” ili “ponosni ujak” ili bilo što što jasno daje do znanja da klinac na fotki nije njegov.

Kada, kako i zašto se pojavio ovaj trend?

Screenshot (589)

Sigurno se svi sjećate hot ujaka Jessea iz Pune kuće, jedne od najprepoznatljivijih serija ranih 90-ih? Jesse je nosio kožne jakne, svirao u bendu, izgledao poput John Stamosa i pazio na svoje 3 nećakinje. Sve ovo činilo ga je iznimno neodoljivim suprotnome spolu. Možemo reći da je Jesse popularizirao hot ujaka sve do pojave Stiflera u Američkoj piti koji je opet popularizirao mame poznate kao MILF, a posljedično je nastao i trend DILF-ova.

Bez obzira na popularnost mladih tatica, jasno je zašto bi na dejting aplikacijama bolje prolazili ujaci od očeva. Ujak sa sobom ne nosi nikakav potencijalni “uteg” u naličju bivše žene, a pritom uspijeva pokazati da je osoba koja voli djecu i stoga potencijalni “husband material”. Biiingo!

Istraživanje kaže kako žene mogu prepoznati po licu muškaraca vole li djecu ili ne te da ih privlače oni koji vole djecu. Zato ni ne čudi popularnost “ujak” fotki. To je prilično privlačno jer, osim što ima dobar odnos s djecom, pokazuje da poštuje i braću i sestre“, objašnjava terapeut i stručnjak za odnose s javnošću Jaime Bronstein za Mel Magazine.

Odlučili smo provjeriti ovu teoriju i priupitali smo nekoliko djevojka koje imaju ili su imale iskustva s nekim od ovih aplikacija.

Pitanje je bilo: Privlači li vas više profil na kojemu je muškarac s djetetom ?

Andrea, 22: “Takav profil bi me privukao samo ako bi znala da dijete nije njegovo. Premlada sam da budem step mom, ali vidjeti frajera koji je dobar s djecom je uvijek slatko.

Maša, 30: “Ne mogu reći da me privlači više, ali mi ni ne smeta. Bitno mi je da je sladak i ima duhovit opis. Najviše pažnje pridajem opisu. Može imati i 10 fotki s klincem, ali ako nema nikakav opis ili u njemu samo piše koliko je visok – I’ll swipe left.

Maja, 29: “Slatke su mi fotke s klincem, da. Voljela bih da nije njegovo, doduše, ali i ako je, nije ni to problem.”

Eto, čini se kako ima nešto u ovome. U svakom slučaju, izgleda da ti fotka s klincem ne može odmoći. Samo u ovim vremenima, zadrži stvari online i ostani doma, nema ispreplitanja tjelesnih ekstremiteta još neko vrijeme. Ok?

TAGOVItinder