Lifestyle

Buđenje grčko-rimskim stilom

Aside Banners

Zaboravite budilice i alarme, ovaj će vas krevet katapultirati iz zemlje snova u svijet noćnih mora

Piše , Objavljeno

Nema gore stvari od zvuka budilice koji vam prekrasne snove u djeliću sekunde pretvara u noćne more. E pa sada ima nešto što je još i gore!

krevet 2Mrzili smo budilice, alarme i krešteće roditelje dok smo bili klinci i išli u školu, a mrzimo ih i sada kada smo odrasli. Jedina je razlika što ih sada mrzimo infinitezimalno više nego prije, pogotovo kada nas kao 30-godišnjake i dalje bude krešteći roditelji. Živote, gdje li sam toliko pogriješio… No, samosažaljenje na stranu, nema osobe koja uživa u zvuku budilice, a ako takva negdje i postoji, budite sigurni kako se radi o nekakvom psihopatskom serijskom ubojici. Normalan čovjek jednostavno ne može voljeti nešto što ga nasilno tjera iz svijeta snova u kojima je sve divno, krasno i puno mogućnosti u surovu realnost koju neki od nas zovu noćnom morom stvarnosti. Kada gledate iz te perspektive, postoji li išta gore od alarma? Postoji, naravno da postoji, jer… Hitler!

The High Voltage Ejector Bed – reklama:

Izumitelj i zabavljač Colin Furze je tako smislio katapultirajući krevet koji buđenje pretvara u sasvim novo i totalno pomahnitalo iskustvo. Okvir kreveta je postavljen pneumatskim izbacivačem povezanim na budilicu koja, kada počne zvoniti, povećanjem tlaka izaziva reakciju pneumatske dizalice ilitiga katapultiranje osobe iz kreveta uz nezaobilazne zvuke truba i bliješteća svjetla rotirki. Tlak se može povećavati ovisno o tome koje su vam želje za snagom izbacivanja, ali valja biti oprezan jer pogrešna kalkulacija znači i vrlo vjerojatno buđenje udarcem glavom o suprotan zid!

The High Voltage Ejector Bed – making of:

Iako bi ovako nešto svakako moglo poslužiti za one koje ne može probuditi niti smak svijeta, katapultirajući se krevet iz sigurnosnih razloga nikada neće naći u prodaji, ali je svakako poslužio kao reklama za High Voltage brend kave. Ako je metafora na mjestu… dajte nam koji gutljaj tog čuda ujutro i možda se ponovno počnemo osjećati živima!

TAGOVIalarm budilica buđenje izum katapult krevet ludilo san stvarnost

Komentiraj