Lifestyle

Došlo je doba "pravih" muškaraca

Aside Banners

Zaboravite nabildane i izdefinirane ljepotane, žene lude za pravim “dadbod” muškarčinama

Piše , Objavljeno

Većina muškaraca muku muči s laganim viškom kilograma i nedefiniranim tijelom osakaćenim godinama nezdrave prehrane i hektolitrima piva, ali izgleda kako je to novi vrući trend!

zacKoliko je potrebno potpuno izmišljenom i relativno nepoznatom pojmu da se proširi društvenim mrežama i postane pravi svjetski hit? Tjedan dana! Upravo je toliko vremena trebalo riječi dadbod da pronađe svoj put iz članka Mackanzie Pearson, studentice druge godine Sveučilišta Clemson, do svih svjetskih medija i usta svakog tko se smatra modernim. Mackanzie je vješto spojila riječi “dad” i “body” kako bi opisala muškarce koji “povremeno idu u teretanu, ali cugaju svaki vikend i uživaju u kriški pizze“, što ostavlja traga i na njihovim tijelima. Dio je to trenda promjene kriterija ljepote koji kod žena već neko vrijeme ističe kako supermodeli nisu nekakav ideal, a slično se sada pokušava i s muškarcima i njihovim tijelima. Očigledno više nije fora imati izdefinirano i mišičavo tijelo, već mekani i po mogućnosti dlakavi jastučić (ali nikako pivska mješina, to je već previše!) ispod kojeg se kriju mišići koje nije potrebno pokazivati. Dovoljno je znati kako su oni tu!

Leonardo DiCaprio partying with a bevy of bikini-clad beauties In St. Barth on NYESvojevrsni je idol svakog dadbod muškarca Leonardo DiCaprio, legenda koja će usprkos svom trbuščiću i klošarskoj bradurini oko sebe bez problema skupiti 20-ak žešćih ljepotica. U ovu kategoriju spadaju i likovi poput Setha Rogena, Vincea Vaughna i Willa Ferrella, a kako velika većina muškaraca svojom fizionomijom spada upravo u dadbod kategoriju, jasno je kako se ovaj trend tako brzo proširio društvenim mrežama. Da, da… napokon imamo opravdanje za postanje svojih donedavno sramotnih fotki s ljetovanja i uživanje u komentarima koji hvale prekrasnu ljepotu naše muževnosti. Djevojke, slažete li se s ovim?!

dadbod 7 dadbod 6 dadbod 5 dadbod 4 dadbod 3 dadbod 2 dadbod 1

TAGOVIdadbod muškarac muško muževnost tijelo trbuh trend

Komentiraj