Lifestyle

Svih oblika, boja i okusa

Aside Banners

Zaboravite vibratore koji izgledaju kao “batine” jer orgazam dolazi u mnogo drugih oblika

Piše , Objavljeno

Maleni test: Što vam prvo pada na pamet kada čujete riječ “vibrator”? Nešto što izgleda kao štap, batina ili neki drugi cilindrični oblik? E pa ima i drugih načina!

evaNa prvi pogled ne možeš fulati s vibratorima i njihovim nevibrirajućim kolegama dildoima: dizajniraš spravicu koja barem podsjeća na falus, odabereš pogodnu veličinu i to je uglavnom to! Tvoj vibrator može biti malen kao prst ili velik kao Mandingov piton, ali će uglavnom uvijek biti istog oblika. Valjda ima nešto u ženskoj psihi što ih tjera da zamjenu za pravu stvar pronalaze u nekakvim štapovima i štapićima, a većina će se složiti kako je takvom aparaturom najjednostavnije upravljati. Primiš ga u ruku, naneseš na područje koje treba “njegovati” i otploviš u zemlju O!

Ipak, ženama i dizajnerima seks igračaka je izgleda pomalo dosadilo koristiti stalno iste modele, pa su se zaželjeli malo promjene. Zato je trenutni prevladavajući trend u industriji vibrirajućih orgazmatora složiti što neobičniji oblik koji u niti u kojem slučaju ne podsjeća na dobro znane vibratore. Ne samo da ovakve spravice unose svježinu u seksualni život, već se mogu zakamuflirati kao nekakav sasvim običan i benigni ukras.

Minna Limon – teaser:

Među najzanimljivijim takvim novijim dizajnima su svakako The Cone, stožac na koji žena (ili muškarac, kako tko želi) može sjesti i pustiti da se dogodi magija te EVA, spravica koja izgleda kao malena kornjača ili nekakav račić, ali navodno čini čuda! A što kažete na blueMotion NEXI1, daljinski upravljivi uložak koji se može bez ikakvih problema nositi na formalne večere ili druženja u parku i ženi priuštiti vrhunski orgazam pažljivim tipkanjem po mobitelu? Ili pak Minna Limon, limunoliko stvorenje sa pupkom koje ne znate biste li ga pojeli ili nagurali tamo gdje sunce nikada ne sija? O da, izbora ima stvarno puno i zato pustite svojoj mašti na volju… nekada najočitiji izbor nije i onaj najbolji!

TAGOVIdizajn orgazam seks seks igračka vibrator

Komentiraj