Lifestyle

zac više nije mlak

Aside Banners

Zac Efron se napucao za novi nastavak Baywatcha, a evo što jede i kako vježba

Zac Efron nije više iritantni klinac. Sad je iritantan odrasli muškarac, ali se napucao žešće.

Piše , Objavljeno

U bilo kojem drugom scenariju bismo počeli upirati prstom (u monitor, jer nismo na Havajima) i vikati “STEROIDI STEROIDIIIII!”, ali lik trenira uz The Rocka i jede vrhunsku hranu. I to ogromne količine.

Efron ima 28 godina, što nas uvijek iznova iznenadi, i trenira kao nikad dosad. Uz The Rocka će trčati plažom u filmskoj ekranizaciji Baywatcha, nije smio dozvoliti da ostane žgoljavi klinjo.

Prije nekoliko mjeseci se natjecao s The Rockom na plažama Havaja. Naravno da je izgubio, ali to je najmanje važno od svega. The Rock je tada objavio na svojoj facebook stranici rezultate pull up izazova. Efronu je jedan pull up nedostajao do stotke.

Efron je izjavio kako posljednjih nekoliko godina radi na svojoj formi i fizičkom izgledu te da njegov trening ovisi o filmskim ulogama.

“Prije nekoliko godina me trenirao lik iz vojske. Trenirao sam kako bih nabio masu uz specijalne odrede i radio sam powerlifting. No brzo sam primijetio da se puno ozljeđujem. Počeo sam mijenjati svoj režim tjelovježbe i ubacio sam puno više pliometrije i izometrije. Istežem se gotovo jednako koliko i liftam. A kardio je također odličan. Radim puno kardija”

Men’s Fitness kaže da je Efron u tri tjedna pao na nevjerojatnih 5% tjelesne masti.

Ne jede procesiranu hranu i trudi se jesti organsku hranu što je češće moguće. Trener Patrick Murphy mu je naložio kako treba piti tri litre vode dnevno uz dodatak bezokusnog whey proteina.

Od proteina na listi su mu piletina, puretina, jaja, riba i odrezak. Od cjelovitih žitarica Efron jede smeđu rižu, kvinoju i zob. Zdrave masti pronalazi u avokadu, sjemenkama i orašastim plodovima, a vlakna u jabukama, kruškama i povrću.

Naravno, i Efron ima cheat day.

TAGOVIfitness hrana the rock zac efron zdrava prehrana zdravlje

Komentiraj