Lifestyle

Banner 300

Zadovoljstvo žene je jedini kriterij da si dobar u krevetu – evo i 4 stvari zbog kojih bi mogao biti

Piše , Objavljeno

Znamo likove koji će za sebe reći da su dobri u krevetu jer eto… njima je dobro!

Legendo naša, bez ženskog pečata odobrenja (postkoitalnog šamara po dupetu ili iskrenog osmijeha) ništa ne vrijediš.

Posve je jasno da ima hrpa žena s posve različitim mjerilima i standardima, ali ako želiš biti smatran dobrim u krevetu – postoji nekoliko stvari koje su važne svakoj ženi.

Samopouzdanje

Napravi sve što moraš da samopouzdanje bude sinonim za tvoju njušku. Nekom su to možda mjeseci u teretani da izgradi six-pack, nekom je to možda posteljina od talijanske svile, a nekom je to samo čisti par gaća. Štogod ti pomaže da budeš siguran u sebe, pomoći će tvojoj izvedbi. Sigurnost se cijeni, ne treba preispitivati svaki korak jer to bude totalni turn off.

Nitko se ne želi seksati s mlitavim špagetom koji prolazi kroz egzistencijalnu krizu.

Nesebičnost

Bez obzira radi li se o brzinskom seksu jer imate pet minuta do odlaska na posao ili o maratonskoj akciji koja bi svojim trajanjem nadmašila i Lawrencea od Arabije, važno je misliti na drugu osobu. Ruka ruku mije? Daj i dat će ti se?

Iskreno se posveti užitku druge osobe i ti ćeš uživati.

Budi kreativan

Peglate misionarski i oboma se već zijeva nakon par minuta? Seksate se uvijek u istom krevetu? Probajte u autu. Seksate se uvijek u autu? Probajte u tuđem krevetu. Predlaži stvari, mjesta, poze, dodatne materijale koji će začiniti vaš život. Čak možeš miješati i hranu i seks ako ste okej s tim. To može značiti prvo večeru uz vino i svijeće, a onda seks – a može značiti i sushi s golog tijela ili pijenje rakije iz pupka. Nema granica, zabava je najvažnija.

Ne osuđuješ i spreman si na sve

Budi sigurna luka svojoj partnerici pa će i ona biti sigurna luka tebi, luka u koju ćeš moći uploviti bez ikakvog straha. Prihvati njezine želje jer možda ti baš otkrije neku potpuno drugu stranu seksa. Treba biti spreman na eksperimente, sve prolazi ako ste oboje okej s tim. A noviteti u krevetu (ili na kuhinjskom stolu) rasplamsavaju strast. Bez problema smo mogli ovaj komad teksta nazvati i “komunikacija”, ali za lijene likove koji samo proskrolaju kroz tekst smo odlučili drugim putem.

TAGOVImuško ženski odnosi savjeti seks