Lifestyle

Jače od elite

Aside Banners

Zanima vas kako izgleda najskuplja kuća u SAD-u? Evo što možete dobiti za 250 milijuna dolara!

Imamo bogataše. Imamo ultra-bogataše. Imamo milijardere. A iznad svih njih imamo one (tojest, onog!) koji si mogu priuštiti kuću od 250 milijuna dolara!

Piše , Objavljeno

Znamo kako nam uvijek bude loše kada gledamo ovakve videe i fotke, ali ne možemo si pomoći jer ovakve kuće stvarno čine savršen dom (bez onog bullshita da je “dom tamo gdje je srce”, molim!). Adresa je 924 Bel Air Road, mjesto radnje Kalifornija, a cijena 250 milijuna dolara. Da, ovo je najskuplja kuća/vila/dvorac u SAD-u i košta brutalnih 1,5 milijardi kuna i kusur!

Površina je impresivnih 3 500 kvadrata i dolazi u paketu s cijelim voznim parkom, 25-metarskim bazenom, četiri kata 10 VIP soba i 21 kupaonicom, masivnim TV ekranom koji izlazi iz travnjaka kako bi se mogao gledati s terase ili iz bazena, pet barova i tri gurmanske kuhinje, čak dva vinska podruma (jer, tko je vidio imati samo JEDAN?!) i hrpom čudea kakva mi obični smrtnici ne možemo niti zamisliti.

Inače, prijašnji vlasnik je bio Bruce Makowsky, frajer koji je zgrnuo mrtvu lovu dizajnirajući i prodajući ženske torbice, a iza sebe je ostavio sedmero zaposlenika koji se brinu o cijelom posjedu. Pravi bonus se nalazi u garaži u obliku voznog parka kojeg čine takvi rariteti poput Von Krieger 1936 Mercedes 540-K Roadstera vrijedan 15 milijuna dolara, a ako ti baš nije do vožnje, uvijek se pri ruci nađe i jedan helikopter. Todoriću, faco… kupuješ?

TAGOVIbogataši dekadentno elita kuća milijarder najskuplja SAD vila

Komentiraj