Lifestyle

Zaobljena božica

Aside Banners

Zbogom utegnutim mršavicama: Sports Illustrated objavio prvu naslovnicu sa zaobljenijom ljepoticom

Piše , Objavljeno

Američki je časopis Sports Illustrated do sada bio poznat isključivo po utegnutim i iznimno mršavim modelima u kupaćim gaćicama, a sada su po prvi put odlučili popratiti i malo zaobljeniju ljepoticu.

ashley 2

Nakon što je prije svega tjedan dana svijet mode ozbiljno uzdrmao proboj 120 kilograma zaobljene ljepote po imenu Tess Holliday u svijet visoke mode, izgleda kako je ovaj izolirani slučaj dobio svoj nastavak. Možemo li govoriti o rađanju novog trenda koji bi mogao promijeniti naše viđenje žena na naslovnicama časopisa? Za sada je teško išta prognozirati, ali potez koji je povukao Sports Illustrated, magazin poznat po svom iznimno strogom odabiru “savršenih” modela, definitivno je vrijedan hvale!

Oni su tako u najnovijem broju (izlazi 9. veljače) angažirali 27-godišnju Ashley Graham, “plus size” model s popriličnom širokim bokovima i bujnim grudima te se nadaju kako bi ovakve prirodnije i realističnije žene na stranicama njihovog časopisa mogle postati pravilo, a ne iznimka. Ashley općenito slovi kao jedan od najpoznatijih “većih” modela na svijetu te je 2012. čak i odnijela titulu Full Figured Fashion Week’s Model od the Year, a među ostalim je radila kampanje za Lane Bryant i Addition Elle.

model 1 model 2

Mislim da možeš biti zdrav i biti bilo koje veličine, a moj je cilj pomoći educirati žene o tome“, rekla je nedavno Ashley te dodala: “Nema veze jeste li veličina 2 ili 22 dok god se brinete o svom tijelu, radite na njemu i govorite sami sebi: ‘Volim te!’ umjesto da se bavite negativnostima standarda ljepote. Znam kako su moje obline seksi i želim da svi ostali znaju kako su i njihove isto tako seksi. Nema niti jedan razlog da ih skrivamo, a svaki je dovoljan da ih pokazujemo!” Bome, moramo se složiti s gospođicom Graham!

TAGOVIashley graham badić kupaci kostim moda model obline plus size seksi sports illustrated top model

Komentiraj