Lifestyle

ljepota se zove imenom tvojim

Aside Banners

Želimo ovaj električni hiperautomobil budućnosti koji izgleda kao da je ispao iz 1930-ih

Piše , Objavljeno

Španjolska kuća Hispano Suiza planira sastaviti auto koji će se zvati Carmen. Čudnovato, jedino što nam pada na pamet vezano za automobile i ženska imena je Nicolas Cage u Gone in 60 Seconds i od našeg strica “peglica” Đurđa. E pa čudnovato će i biti…

Hispano Suiza planira predstaviti ovaj električni automobil na Geneva Auto Showu ove godine, a bit će ih proizvedeno svega 19. Ovaj model je inspiriran posebnom tvorevinom od automobila iz 1938. godine koju je naručio jedan francuski pilot. Službenih detalja nema, ali znamo da je automobil dizajniran, razvijen i ručno sastavljan u Barceloni.

Neće biti identičan ovom modelu s naslovne slike, ali obris daje naslutiti sličnu filozofiju dizajna. Dođe nam teško jer još uvijek radimo za kikiriki (nekada i bademe) jer ovo je nešto što želimo u svom voznom parku. Pod vozni park mislimo “želimo imati jedan automobil koji nije stariji od 30 godina”.

Možeš ovaj automobil pred-naručiti preko službene stranice proizvođača – ako imaš keša. Ili neku opaku kreditnu sposobnost.

Geneva Auto Show je 7. ožujka, dotad ćemo se strpiti za više detalja oko ovog automobila koji izgleda kao da je ispao iz animirane serije o Batmanu.

hispano suizaaaa

TAGOVIauto show automobil budućnost električni automobil geneva auto show hiperautomobil hispano suiza

Komentiraj