Lifestyle

diži

Aside Banners

Želiš imati trbušnjake kao Bruce Lee? Mi isto, a sada znamo i kako

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Athlean-X/Youtube Screenshot

Kad Jeff iz Athlean-X-a izbaci dobar video primjenjiv široj javnosti koja nema pristup teretanama ili skupim spravama, mi ga volimo podijeliti u nadi da ćemo bar jedan krumpir s kauča pomaknuti da protrese život i promijeni si neke navike. Na kraju krajeva, to se dogodilo nama. Vidjeli smo Jeffa koji radi iznimno kvalitetan sadržaj i promijenili smo neke navike. Ne sve. I šest mjeseci smo ga samo gledali kako vježba dok smo proždirali Oreo donutse s rupom, ali je sve sjelo na svoje i sada ga pratimo i iskorištavamo njegova znanja.

Bruce Lee je ikona borilačkih vještina, kung fu filmova, ali i oličenje fizičke spreme. Svatko od nas je kao klinac htio biti Brusika. U biopicu Dragon: A Bruce Lee Story smo davno vidjeli da je Bruce kačio i elektrode na svoje tijelo da mu struja stimulira mišiće, nešto nalik onim butterfly ab cruncher glupostima s TV prodaje, ali posve je jasno da nije dobio savršen 8-pack zahvaljujući nekoj napravi na baterije. Sati i sati rada su tu provedeni u znoju. Kasnije nešto manje u znoju jer mu je sve postalo lako.

Jeff iz Athlean X-a nam je bacio jednostavnu rutinu koju svatko od nas može usvojiti. U početku nije lako, ali početak je najvažniji. Kasnije ide samo od sebe. Video traje nepunih 5 minuta, ni jedan čitav niz ovih vježbi nije puno duži. Sve možeš doma, ne trebaš nikakvu opremu – osim uporište tu i tamo. Baci pogled, zapiši vježbe, počni.

I naravno, ne smijemo zaboraviti da prehrana mora štimati, a nije loše ni da spavaš 8 sati dnevno.

“Samo”!

TAGOVIathlean x fitness izvor-youtube tjelovježba trbušnjaci zdravlje